DOLAR
32,5217
EURO
34,9766
ALTIN
2.439,42
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Bilecik Belediye Başkanı Can, KYK da Kalan Öğrencilerler Buluştu

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’GENÇLİK UMUDUMUZ GENÇLER YARINLARIMIZ GENÇLERİMİZİN FİKİRLERİNİ ALMAYA DEVAM EDİYORUZ’’

 

Belediye Başkanı Nihat Can, ilimizdeki Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan öğrencilerle bir araya geldi.

Gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can, Belediye çalışmaları hakkında bilgi verirken aynı zamanda gençlerin Belediye ve şehrimize ilişkin düşüncelerini dinledi.

Çalışmaları kapsamında çeşitli vesilelerle vatandaşlarımız, esnaf ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can, gençlerin fikirlerini almaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi çalışma anlayışında da olduğu gibi gençlere ve fikirlerine çok önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, gençlerin ve vatandaşlarımızın fikirlerini alarak, Gönül Belediyeciliği ilkesiyle şehri birlikte yönettiklerini vurguladı.

Sohbet ve söyleşi tarzında geçen buluşmada konuşan Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’ İlimizdeki Kredi Yurtlar Kurumu’nda konuk edilen gençlerimizle bir araya geldik. Onlara tecrübelerimizi aktarırken, onlardan enerji ve yeni heyecanlar aldık. Gönül Belediyeciliği hizmet anlayışı ile ilimiz ve insanımız için yapabileceğimiz çalışmalar hakkında gençlerimizin çok değerli görüşlerini aldık. Almış olduğumuz her bir fikir ve paylaşımın bizlere çalışmalarımızda ışık ve rehber olacağına inanıyorum. Yaptığımız bütün ziyaretlerde ilimiz ve belediyemizdeki çalışmaları ele alıyoruz ve fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Gerçekten de bizim belediyecilik anlayışımızda şehirde olan çalışma ve gelişmeleri vatandaşlarımız ile birlikte gerçekleştirmek ve kararlar almak var. Gençlerimize sağlıklı ve mutlu bir yıl ve başarılı bir akademik dönem diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

KYK Bilecik Şube Müdürü İsmail Şen ise gerçekleştirilen ziyaretlerin önemine değinerek, Belediye Başkanı Nihat Can’a teşrifleri ve katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

Öğrencilerle birlikte çay içen ve sohbet eden Belediye Başkanı Nihat Can, öğrencilerin ilimiz ve belediye çalışmaları hakkında sorularını cevaplandırdı, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.