DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Bilecik BBP ve Alperen Ocaklarından Ortak Basın Açıklaması

Bilecik Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları İl Başkanlığı ortak bir basın açıklaması yayınladı.

Yayınlanan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 

 

Yüzyıllardır İslam coğrafyası ve ümmet-i Muhammed’in üzerinde oynanan oyunlara yapılan planlara her geçen gün bir yenisi daha eklenmekte İslam coğrafyası emperyalist güçler tarafından kan gölüne çevrilmektedir. Daha dün kendinin muhasır medeniyetler seviyesinde gören avrupanın merkezinde; Bosna’da yaşanan katliam hala hafızalarımızda taze iken Suriye’de, Arakan’da, Çeçenya’da her gün insanlık dramı yaşanırken bir kez daha görüyoruz ki silahı tutan el dünyanın dört bir tarafında farklı olsada namlunun ucundakiler hem mazlum müslümanlardan oluşmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde bu oyuna bir yenisi daha eklenmiştir.Hadsizliğin ve saldırganlığın geldiği son nokta olan tasması siyonistlerin elinde bulunan ABD devlet başkanı Kudüs’ümüzü siyonist İsrail’in emelleri doğrultusunda başkent ilan etme cüretinde bulunmuştur. 1948 yılından bu yana müslümanların ilk kılesi olan Filistin toprakları ” Büyük Ortadoğu Projesi” adı altında siyonist İsrail tarafından adım adım işgal altına alınmış, Mescid-i Aksa’da ezan-Muhammediye susturulmuştur. Kutsallarımız çiğnenip topraklarımıza el uzatılmış Alem-i İslam’ın izzeti ve şerefi ayaklar altına alınmıştır. Bakara suresinin 114.ayetinde buyrulduğu gibi “ALLAH’ın mescidlerinde O’nun adını zikredilmesini engelleyip onların harap olmasına çalışanlardan daha zalim kim vardır” Müslümanlar bu zalimliğe sessiz kalamaz.

Kudüs Müslümanlarındır.Kudüs bizimdir. Kıblemizdir, namusumuzur, şerefimizdir.Müslüman devletler bir araya gelerek okyanus ötesinden mabedimize uzan eli kırmalıdır.

Bu topraklarda Amerikan üssü görmek istemiyoruz Amerikan askeri görmek istemiyoruz Amerikan bayrağı görmek istemiyoruz.

 

Alperen ocakları olarak tüm İslam alemine çağrıda bulunuyoruz. Siyasi kaygıları şahsi menfaatleri bir kenara bırakarak Alem-i İslam için bir olalım beraber olalım sözde değil özde Müslüman olarak yaşayalım zalimden zorbadan değil yalnızca ALLAH’ tan korkalım ve O’na sığınalım.

Yeter artık yeter bu gaflet yeter
Çağrımız İslam’da dirilişedir
Bu düzende hayat ölümden beter.
Çağrımız İslam’da dirilişedir
ALLAH’ın ipine sarılışadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.