DOLAR
32,5837
EURO
34,7934
ALTIN
2.507,59
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Belediye Başkanından Aqua Park Müjdesi

Belediye Başkanından Aqua Park Müjdesi. Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever Bilecik’in Söğüt ilçesinde eğitim gören ve LGS sınavında tam puan alarak Söğüt ilçesinin gurur kaynağı olan Yusuf Nam’ı makamında ağırladı.

Milli Eğitim Bakanlığınca Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 1 Haziran’da yapılan merkezi sınavın sonuçlarının açıklanmasının ardından, Söğüt Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Yusuf Nam, LGS’de tüm soruları doğru cevaplayıp 500 tam puan almış ve Türkiye 1.’si olmuştu. Başarılı öğrenci Yusuf Nam, halkın da gurur kaynağı oldu.

Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, başarılı öğrenci Yusuf Nam ve Babası Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Mustafa Nam’ı makamında ağırladı.

Başarılı Öğrenci Yusuf Nam, hediyesini Başkan İsmet Sever’den Aldı

Yusuf Nam ve Babası Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Mustafa Nam ile makamında sohbet Belediye Başkanı Sever, göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi ve 500 tam puan alan Yusuf’a hediye takdiminde bulundu.

Öğrencilere destek olmak onların başarısını ve yoğun çalışma temposunu biraz da olsa rahatlatmak adına çalışmalar yapan Söğüt Belediyesi karnelerini alıp yaz tatiline çıkan öğrenciler için de ‘ Söğüt Belediyesi Karne Hediyesi Çocuk Şenliği’ düzenledi.

Söğüt Belediyesi Çocuk Oyun Evi Tırtıl Park’ta düzenlenen çocuk şenliğine çocuklar ve aileleri yoğun katılım gösterdi. Çocuklar oyun parkında doyasıya eğlenirken, animatörler ve kukla gösterileri eşliğinde eğlenceli dakikalar geçirdi.

Programa katılan Belediye Başkanı İsmet Sever, yorucu bir eğitim dönemini ardından, çocukların yorgunluklarını almak ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için belediye olarak bir program düzenlediklerini belirterek, geleceğin teminatı çocukların her şeyin en iyisine layık olduklarını söyledi.

Aqua Park Müjdesi

Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever Aqua Park müjdesi verdi.

Benzer programları artırmayı amaçladıklarını dile getiren Sever, ”Programa katılan çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeler nasıl mutlu olduklarının bizlere en güzel göstergesidir. Gençlerimiz için Yaz spor okulları açtık, yaklaşık 500 öğrencimiz bu kurslarda eğitim alıyor, eğleniyor, yeni arkadaşlar ediniyor. Gençlerimize bir müjde vermek istiyorum. Bu sene vaktimizin kısıtlı olmasından dolayı yetiştiremedik fakat önümüzdeki sene yüzme havuzumuza Aqua Park yapmayı planlıyoruz.” diye konuştu.

Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, programa katılım sağlayan çocuklar ve velilerine teşekkür ederek, önümüzdeki süreçte Söğüt için daha güzel projeler daha güzel etkinlikler yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.