DOLAR
32,4818
EURO
35,1017
ALTIN
2.325,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ÖĞRETMENLERİN GÖRÜŞLERİNİ ALDI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ÖĞRETMENLERİN GÖRÜŞLERİNİ ALDI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde belediyecilik çalışmalarını anlatırken, öğretmenlerin de çalışmalar ve şehir hakkındaki görüşlerini aldı.

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu ve Malhun Hatun İlkokulunu ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Belirli zaman dilimlerinde okulları ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretlerinde Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi verirken, yurdun çeşitli illerinden Bilecik’e gelerek, öğretmenlik yapan öğretmenlerin de görüşlerini aldı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”ÖĞRETMENLERİMİZ ŞEHİRLERİMİZİN KANAAT ÖNDERLERİDİR”

Ziyaretinde yaptığı konuşmada öğretmenlerin şehirler için kanaat önderi olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:
”Belirli zamanlarda okullarımızı ziyaret ederek, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle buluşuyoruz. Bugün de Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu ve Malhun Hatun İlkokulunu ziyaret ettik. Gerçekten okullarımız, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bizler için çok önemli. Öğrencilerimiz ve gençlerimiz geleceğin teminatı iken, öğretmenlerimiz de onları yetiştiren en büyük değerlerimiz. Bilecik’imize, farklı illerden gelen ve hayata ilişkin görüş ve tecrübelerine çok önem verdiğimiz öğretmenlerimize; belediye çalışmalarımız ile yeni projelerimiz hakkında bilgi verirken, değerli öğretmenlerimizin yapacağımız çalışmalar hakkındaki görüş ve önerilerini dinledik. Bu anlamda çok önem verdiğimiz idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin görüşlerini alıyoruz. Toplumumuzun büyük bir değeri olan çok değerli öğretmenlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

”İNSANIMIZI MEMNUN ETMEK ŞEHRİMİZİ İHYA ETMEK EN BÜYÜK GAYEMİZDİR”

2004 yılından bu yana Bilecik’e ve vatandaşlarımıza hizmet etme gayretinde olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Her zaman belirttiğimiz gibi, dünden çok iyi durumdayız ve yarın daha iyi olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bir yandan şehrimizi ihya etme gayretinde olurken, diğer yandan da insanımızı memnun etme düşüncesindeyiz. Çok şükür bugüne kadar el ele gönül gönüle çok güzel hizmetlere imza attık. İnşallah önümüzdeki dönemde de vatandaşlarımıza birçok güzel hizmeti sunmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Ziyaretinde öğretmenlerin şehir ve belediye çalışmaları hakkındaki sorularını da cevaplandıran Belediye Başkanı Selim Yağcı, şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını imkanları ölçüsünde yerine getirmeye hazır olduklarını kaydetti.

Öğretmen ve öğrenciler de ziyaretlerden duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.