DOLAR
32,5674
EURO
34,8826
ALTIN
2.432,19
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Belediye Başkanı Selim Yağcı Tv’de Projelerini Anlattı

Belediye Başkanı Selim Yağcı Tv’de Projelerini Anlattı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, KON TV’de yayınlanan ”Ankara Konuşuyor” adlı Canlı yayın programında, 2004 yılından bugünü kadar yaptığı hizmetler ile yeni dönemde gerçekleştireceği projeleri anlattı.

”Taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek, kuruluş ve kurtuluşun beşiği, Şeyh Edebali, Ertuğrulgazi, yurdu Bilecik’ten bütün izleyicilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadesi ile konuşmasına, başlayan Başkan Selim Yağcı, özgeçmişi hakkında bilgi verdi.

Bilecikli ve Bilecik sevdalısı olduğunu vurgulayan Başkan Selim Yağcı, 2004 yılı öncesi Bilecik’in birçok alanda eksiklikleri bulunduğunu ve şehir standartlarının çok gerisinde bulunduğunu hatırlattı.

Göreve geldiklerinde günlük ve kısa vadeli bir çalışma programı yerine uzun vadeli ve planlı bir çalışma programı hazırladıklarını belirterek, şunları söyledi:

”İlk 5 yıllık süre zarfında, bir şehir için temel ihtiyaç noktaları olan, yol, su, altyapı, çevre düzenlemeleri gibi hayati önem taşıyan hizmetleri gerçekleştirdik. Daha sonraki 2. 5 yılda ise kent vizyonunu yükseltecek, şehre hayatiyet kazandıracak, şehrin kültürel ve sosyal alanlarını arttıracak projeleri planladık ve 11 plakalı Bilecik’e 11 proje dedik ve bunların da çoğunu gerçekleştirdik. Biz bu zamana kadar Bilecikli hemşehrilerimize ne söz verdiysek bunları gerçekleştirdik. Yeni dönemde ise şehrimizin tarihi, kültürel ve sosyal alandaki zenginliklerinden yararlanarak, Bilecik’in sesini Türkiye ve dünyaya duyurmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Selim Yağcı, 1 saati aşkın süren programda, Bilecik’e kazandıracağı 30 proje hakkında da detaylı bilgiler verdi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.