DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’DAN ÇOCUKLARIMIZA ÜCRETSİZ TİYATRO

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’DAN ÇOCUKLARIMIZA ÜCRETSİZ TİYATRO

Geleceğimizin mimarları olan çocuklarımız, bu yıl da Bilecik Belediyesi tarafından kendilerine ücretsiz olarak sunulacak tiyatro oyunlarıyla buluşmaya devam edecek.

Bu yıl 13’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında birbirinden güzel tiyatro oyunları ile buluşan çocuklarımız, festival dışında da her Pazar günü ücretsiz tiyatrolar ile buluşacak.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda geleceğimizin teminatı çocuklarımız; bir yandan çizgi sinema ile keyifli anlar yaşarken, aynı zamanda Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde ise tiyatro oyunları ile buluşmaya devam ediyor.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın aileleriyle yoğun ilgi göstererek doldurduğu Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezimizde çocuklarımız; birçok oyunu izleyecek.

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’ÇOCUKLARIMIZ HER PAZAR SAAT:13:00’TE SALONLARI DOLDURACAK’’

Belediye Başkanı Nihat Can, çocuklarımızın her Pazar günü saat: 13:00’te salonları dolduracağını belirterek; ‘’Bilecik Belediyesi olarak şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da çocuklarımızı ücretsiz tiyatro oyunları ile buluşturmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız tiyatro oyunları ile hem öğreniyor hem de eğleniyor. 13. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalimiz kapsamında hemşehrilerimize birbirinden güzel tiyatro oyunlarını sunarken 8 gün boyunca 16 seansta 7 bini aşkın çocuğumuzu tiyatro ile buluşturduk. Aralık ayı itibariyle başlayacak olan oyunlarımız, her Pazar günü saat: 13:00’te Kültür ve Kongre Merkezimizde çocuklarımızın beğenisine sunulacak’’ ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ŞU OYUNLAR SAHNE ALACAK

Her Pazar günü saat: 13:00’te sahne alacak oyunlar şu şekilde olacak:

2 Aralık Pazar günü: Çocuk Olmak Güzeldir

9 Aralık Pazar günü: Müzikli Danslı Çocuk Oyunu; Temel Reis

16 Aralık Pazar günü: Heidi

23 Aralık Pazar günü: Şirincikler

30 Aralık Pazar günü: Ah Bir Büyük Olsam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.