DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN MUHTARLARI AĞIRLADI

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN MUHTARLARI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Nihat Can, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve beraberindeki muhtarlardan oluşan heyeti ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Nihat Can, Dernek Başkanı İlhamı Çınar ve beraberindeki muhtarlara teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi’nin yeni çalışmaları ve projeleri hakkında muhtarlara bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, muhtarlarımızla el ele vererek, Bilecik için güzel çalışmalar gerçekleştirmeye devam ettiklerini kaydetti.

‘’BANA GÖRE HER BİR MUHTARIMIZ MAHALLESİNDE VE KÖYÜNDE BELEDİYE BAŞKANIDIR’’

Muhtarların yerel yönetimdeki önemine değinen Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Bana göre muhtarlık o kadar çok önemlidir ki her bir muhtarımız mahallesinde ve köyünde Belediye Başkanıdır’’ ifadesini kullanarak, ‘’Bugün muhtarlarımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekten her vesile ile belirttiğimiz gibi Muhtarlarımız bizler ve insanımız için çok önemlidir. Muhtarlarımız bizlerin en büyük yardımcıları ve her zaman fedakarca çalışan kardeşlerimizdir. Ben bu anlamda şu ana kadar birçok hizmeti insanımızla buluşturan muhtarlarımızdan hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olan muhtar arkadaşlarımıza da sağlık ve mutluluk için güzel hizmetler gerçekleştirmelerini diliyorum. 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü de tebrik ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ise Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür ederek, ‘’Bizler de gerçekten muhtarlar olarak Belediye Başkanımız Nihat Can’a katkıları ve güzel çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Sağ olsun önceki Belediye Başkanımız Selim Yağcı da şimdiki Belediye Başkanımız Nihat Can da bizlere gereken değeri ve önemi veriyor. Muhtarlarım adına teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Muhtarlara çeşitli hediyeler taktim eden Belediye Başkanı Nihat Can, muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirerek, uğurladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.