DOLAR
32,4242
EURO
34,4456
ALTIN
2.489,00
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
30°C
Bilecik
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
15°C

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN HÜRRİYET MAHALLESİ SAKİNLERİNE MİSAFİR OLDU

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN HÜRRİYET MAHALLESİ SAKİNLERİNE MİSAFİR OLDU

Belediye Başkanı Nihat Can, Gönül Belediyeciliği hizmet anlayışı ile bu kez Hürriyet Mahallesi sakinlerine konuk oldu.

Hürriyet Mahalle Konağı altındaki Kafe Emir Aile ve Çay Bahçesinde gerçekleştirilen istişare toplantısına Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, teşkilat üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı istişare toplantısında Belediye Başkanı Nihat Can, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Nihat Can, mahalle sakinlerinin sorularını da cevaplandırdığı toplantı hakkında; ‘’Hürriyet Mahalle Konağımızda Kafe Emir Aile ve Çay Bahçesinde AK Parti Merkez İlçe Teşkilatımız, Hürriyet Mahallesi Teşkilatımız ve mahalle sakinlerimizin katılımlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Belediyemiz çalışmaları ve projelerini anlatırken, bir yandan da mahalle sakinlerimizin istek ve taleplerini dinledik. Gönül Belediyeciliği ile şehrimizi hep birlikte yönetiyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ise AK kadrolar olarak her zaman vatandaşlarımızla iç içe olduklarını ve Bilecik için en güzel çalışmaların ortaya çıkması için gayret gösteren Belediye Başkanı Nihat Can ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Toplantıda ayrıca Belediye Başkanı Nihat Can’ın doğum günü dolayısıyla mahalle sakinleri tarafından pasta hazırlandı. Mahalle sakinleri ile çay içen Belediye Başkanı Nihat Can, mahallede yapılması gereken çalışmalar için talimatlar verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.