DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Belediye Başkanı Nihat Can; Bilecik’imiz için çalışıyoruz

Gazipaşa Mahallesi esnafını ziyaret eden ve onların talep ve görüşlerini dinleyen Belediye Başkanı Nihat Can’’ Bilecik’imiz için vatandaşlarımızı dinliyoruz Bilecik’imiz için çalışıyoruz’’ dedi.

Belirli dönemlerde şehir merkezindeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, bu kez Gazipaşa Mahallesi esnafı ve vatandaşları ile buluştu.

Çeşitli vesilelerle ilimizdeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri başta olmak üzere vatandaşlarımız ve esnaf ile bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can vatandaşlarımızın istek, sorun ve taleplerini dinleyerek, kısa sürede çözüme kavuşmasını sağlıyor.
Bilecik Belediyesi olarak şehrimiz ve insanımız için yapılan bütün çalışmaları vatandaşlarımızın bilgisine ve beğenisine sunduklarını dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Gazipaşa Mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik. Esnafımızla ve vatandaşlarımızla selamlaştık ve hasbihal ettik. Bilecik’imiz her geçen gün büyüyüp gelişiyor, bizlerde esnaf ve vatandaşımızın yanında olarak onların görüş ve önerilerini aldık çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. İlgi ve sıcak karşılamaları dolayısıyla bütün vatandaşlarımız ve esnafımıza teşekkür ediyorum.inşallah el birliğiyle mahallelerimiz ve şehrimiz için güzel proje ve çalışmalar gerçekleştireceğiz’’ dedi.

Vatandaşlarımız ve esnaf ise Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.