DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Belediye Başkanı Münür Şahin, Yöneticilere Teşekkür Etti

Belediye Başkanı Münür Şahin, Yöneticilere Teşekkür Etti. Osmaneli’de faaliyet gösteren şirketler koronavirüs tedbirlerine uyarak, iki hafta çalışmayacak veya kritik işleri için az sayıda personelle bu süreci geçecek.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli’de faaliyet gösteren şirketlerin koronavirüs ile mücadelede en yoğun olunacağı önümüzdeki iki hafta içinde riskleri azaltmak için yıllık izin kullandırmak suretiyle çalışanlarını korumaya almaları konusundaki gayretleri için teşekkür etti. İlçedeki şirket yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonucunda bir çok şirket, iki hafta süreyle, üretime yıllık izin, ücretli izin, kısmi süreli çalışma gibi tedbirlerle ara verdi.

Belediye Başkanı Şahin, koronavirüs riski anlamında en çok vakanın görüldüğü büyük şehirlere sınır olan Osmaneli ilçesinde giriş ve çıkışlar kontrol altında olmasına rağmen, özellikle de şirketlerin yurt dışı bağlantıları ve hedef pazarları nedeniyle riskleri azaltması için bu iki haftalık sürecin çok önemli olduğunu kaydetti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şirketlerin koronavirüs tedbirleri kapsamında iki hafta süreyle üretime ara verme veya en alt seviyede çalışma talebine verdikleri desteğe teşekkür ederek, ”İnşallah bu süreci en kısa sürede atlatıp normal yaşama döneceğiz.Kaymakamlığımızla birlikte belediyemizin aldığı her önlem Osmaneli’de koronavirüs tehdidini, riskini en alt seviyeye çekmek içindir. Bu arada kurallara uyarak koronavirüsle mücadeleye destek olan Osmaneli halkına, tüm siyasi partilerimize, belediye meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.