DOLAR
32,5704
EURO
34,9776
ALTIN
2.421,86
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Belediye Başkanı Münür Şahin Taburcu Oldu

Belediye Başkanı Münür Şahin Taburcu Oldu. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Bilecik Devlet Hastanesindeki tedavisi tamamlandı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Tedavisi Evinde Devam Edecek.

Belediye Başkanı Münür Şahin Taburcu Oldu

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yeni tip Korona virüs Covid-19 hastalığına yakalandığı 25 Kasım 2020 tarihinde ilk 5 gün tedavisi evinde gerçekleştirilirken daha sonra hastalığın akciğer ve solunum yollarına ulaşması nedeniyle Bilecik Devlet Hastanesinde 11 gün yoğun tedavi gördü.

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin yaptığı açıklamada, ”Allah’a şükür şu an kritik süreci geçtim evime döndüm. Tedavim doktor kontrolünde bir müddet daha evimde sürecek. Çok kolay atlatırız diye düşünürken gerçekten kimsenin tahmin edemeyeceği risk ve sıkıntılarla şükür bugünkü konuma geldim. Sabaha kadar öksüren, daralan, nefes almadığı için zorlanan bende dahil insanları görünce dehşete düştüm. Allah doktorlara, sağlık çalışanlarımıza güç kuvvet versin. Onlar birer kahraman, onlar savaşçı, onlar melek. Gelelim maske, mesafe, temizlik ve mümkünse en az kişiyle görüşerek önlemleri almak zorundayız. Yeni tip korona virüsten ölüm normal ölüm değil. Nefessiz kalıp boğularak ölmek gibi. Allah korusun. Peki o zaman çok mu zor kurallara uymak, derseniz ki sen nasıl kaptın. Valla maskeden ziyade çok yakınımıza kadar gelip çok da önlem alamadığımız anda oldu diye düşünüyorum. Birde tartışılan aşı konusundaki fikrim yaşadıklarımı düşününce iki elimi de uzatır istediğin kolumdan vur derdim.  Televizyonlarda tartışanlara şaşıyorum. Erkeklik yapıyorlar ekranda ama inanın bir hasta olsalar bırakın ellerini, kıçlarını bile açarlar isterseniz buradan vurun diye. Sağlıkçıların çalışmasını gördükçe içim acıdı. Yani böyle bir çalışma yok. Bir hastadan bir hastaya gece gündüz koşturuyorlar. Onların hakkı ödenmez. Niye yazdım böyle, duygusallıktan değil kesinlikle  ma üzüntüm birilerinin dikkatsizliğini, kurallara harfiyen uyan insanlar ödüyor. Şunun şurası bir ay hep birlikte kurallara uysak, yakın durmasak, yapıştırsak yüzümüze maskeyi çözeceğiz işi. Hiç suçu olmadığı halde torunundan, oğlundan, gelininden virüsü kapmış ve çırpına çırpına hayatını kaybeden, ertesi günde üç kişiyle sessizce gömülen yaşlılarımızın ne suçu var. Hakka giriyoruz hakka. Bu süreçte destek olan başta tüm Osmaneli halkına, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ferhat Damkacı ve Bilecik Eğitim ve Hastanesi yöneticilerine, doktorlarımıza, tüm sağlık çalışanlarımıza, Dr. Güliz Özyaşar ve Sinan Mut’a, tedavimi yürüten Uzm. Dr. Selma Altaş’a ve tüm sağlıkçı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun ve onlara güç kuvvet versin. Süreçle sürekli ilgilenen Valimiz Bilal Şentürk, Milletvekilimiz Selim Yağcı, Dr. Fahrettin Poyraz, Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’e ve Koç Grubundan değerli yönetici büyüklerimize, İşadamı kardeşim Turgut Özen’e, Prof. Dr Yunus Söylet ve tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum, Allah razı olsun diliyorum. Türkiye’de sağlık devrimlerini gerçekleştirerek geleceği planlayan ve bugünleri daha hazırlıklı geçmemizi sağlayan Cumhurbaşkanınız Recep Tayyip Erdoğan’a ve onunla yol yürüten ekibine Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ve Milletvekilimiz Selim Yağcı ve tüm sağlık kurumlarından Allah razı olsun. Sağlık oldukça işler de gider. Osmaneli Belediyesi projelerle hedeflerine ulaşır. Kurduğumuz yöneticilerimiz ve insan kaynağımızla, birlik ve beraberlik içinde her şey yolunda yürüyor.” ifadelerinde bulundu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in tedavisi evinde devam edecek. Belekoma Haber olarak Belediye Başkanı Münür Şahin’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Sağlıklı günler diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.