DOLAR
32,3773
EURO
35,0541
ALTIN
2.326,75
BIST
9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Belediye Başkanı Kar Küreme Aracının Direksiyonuna Geçti

Belediye Başkanı Kar Küreme Aracının Direksiyonuna Geçti. Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ilçesinde kar küreme aracının direksiyonuna geçerek çalışmalara bizzat katıldı.

Bilecik ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanırken, il özel idaresi, karayolları ve belediye ekipleri ise ulaşıma kapanan yolları yeniden açmak için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanı Kar Küreme Aracının Direksiyonuna Geçti.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ilçede kar nedeniyle ulaşıma kapanan yolları açmak için çaba sarf eden  belediye ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışmalarına bizzat katıldı. Başkan Tekin, kar küreme çalışmaları hakkında bilgi alırken aynı zamanda kar küreme aracının direksiyonun başına geçti.

Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Pazaryeri Belediyesi olarak, ilçede yaşayan vatandaşlarının zorluk yaşamaması için daima görevlerinin başında olduklarını belirterek, ” Ben de dahil olmak üzere tüm belediye ekiplerimiz, en zor şartlarda dahi vatandaşlarımıza hizmet vermek hizmet götürmek adına daima göreve hazırız. Ülkemizde son dönemde yağışların azlalmasına bağlı olarak yaşanan barajlardaki doluluk oranının düşmesi hepimizi derinden üzmüştü. Etkili olan kar yağışı hem ülkemizde, hem ilimizde hem de ilçemizde sevinçle karşılandı. Her ne kadar kar yağışının mutluluğunu, pandemi dolasıyla sokağa çıkma kısıtlaması bulunduğu için vatandaşlarımız evlerinden çıkamadığı için yaşayamasa da. Belediye ekipleri olarak bizler  vatandaşlarımızın gündelik yaşantılarının sorunsuz olarak devam etmesi için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyor, daima göreve hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum ” dedi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin Pazaryeri Belediyesi olarak, aynı zamanda kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için de gereken tedbirlerin alındığını kaydederek, belediye ekiplerinin, sokak hayvanlarının aç kalmaması için, ilçenin çeşitli noktalarında yemleme ve mama dağıtımı  yaptığını sözlerine ekledi.

https://youtu.be/RoXIHnpeTTE

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.