DOLAR
32,5338
EURO
34,9037
ALTIN
2.429,27
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Bakıcı “Polis Teşkilatımızın 169. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun”

Bakıcı “Polis Teşkilatımızın 169. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun”

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, 10 Nisan Polis Teşkilatının Kuruluşu ve Polis Günü dolayısı ile yayınladığı mesajında “Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle görevini yerine getirmektedir” dedi.

Belediye Başkanı Fatih BAKICI mesajında devletin köklü kuruluşlarından biri olan, gücünü halktan ve yasalardan alan Türk Polis Teşkilatı’nın, geçmişte olduğu gibi bugün de halk nazarında saygın bir yerinin olduğunu ifade ederek “Polis Teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatıdır. Görevini, zor şartlar altında, gece gündüz büyük fedakârlıklarla, vatan ve millet sevgisiyle, bilinçli ve ciddi bir sorumlulukla yerine getirmektedir. Hiç şüphesiz ki emniyet mensuplarımızın görevleri oldukça meşakkatli, bir o kadar da sorumluluğu yüksek ve dikkat isteyen bir meslektir. Polislerimiz de  millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde olma ruhunu, vatan aşkını, bayrak sevgisini en iyi anlatan örnek vatandaşlardır. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 169. Kuruluş Yıldönümü’nde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizin Polis Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.