DOLAR
32,6005
EURO
34,8189
ALTIN
2.493,24
BIST
9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BEBKA NIN PROJE YAZMA EĞİTİMLERİ SONA ERDİ…

BEBKA NIN PROJE YAZMA EĞİTİMLERİ SONA ERDİ…

BURSA -Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından 2016 yılı Mali Destek Programları kapsamında destek almak isteyen kurum ve firmaların temsilcileri için düzenlenen proje yazma eğitimlerinin sonuncusu 1 Nisan 2016’da Bursa Merkez Ofiste gerçekleştirildi.

BEBKA uzmanları tarafından Bursa, Eskişehir ve Bilecik’te verilen eğitimlerden toplam 134 kişi faydalandı. Eğitim kapsamında Proje Döngüsü Yönetimiyle ilgili önemli kavramlar, Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı, Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemine bir projenin nasıl girileceği ve başvuruların nasıl sunulacağı ile ilgili bilgiler verildi. Ayrıca proje bütçesi hazırlamadaki püf noktalar, proje yazarken dikkat edilmesi gereken hususlar ve sık yapılan hatalara yönelik öneriler üzerinde duruldu.

Bundan sonraki süreçte; Mali Destek Programlarına başvuru yapılabilecek somut bir projesi olan ve projesi hakkında fikir alışverişinde bulunmak isteyen başvuru sahipleri, sunacakları projeyle ilgili Ajansta ilgili uzmanlarla görüşebilmeleri için kurulmuş teknik yardım masalarından BEBKA web sitesi (www.bebka.org.tr) üzerinden online kayıt olarak randevu alabilirler.

BEBKA tarafından yapılan açıklamada, 2016 yılında havacılık, raylı sistemler, savunma sanayi programına 12 milyon TL, mermer ve doğaltaş sektörüne ise 4 milyon TL olmak üzere toplamda 16 milyon TL’nin projelere hibe olarak tahsis edileceği ifade edildi. Başvuru sahiplerinin 2016 yılındaki Mali Destek Programları kapsamında hibe desteklerinden faydalanabilmesi için, başvurularını en geç 2 Mayıs 2016 Pazartesi günü 17.00’a kadar Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemine (KAYS) eksiksiz şekilde yapması ve başvuru dosyasını en geç 9 Mayıs Pazartesi günü 17.00’a kadar ajansa teslim etmesi gerektiği hatırlatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.