DOLAR
32,3799
EURO
35,1599
ALTIN
2.323,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NİN “BEREKET EKSPRESİ” BOZÜYÜK’TE

İstanbul’un Bayrampaşa Belediyesi’nce “Kardeşlik sınır tanımaz” sloganıyla başlattığı “Bereket Ekspresi”nin ikinci durağı olan Bilecik’in Bozüyük İlçe Garı’nda 3 bin 700 kişilik iftar yemeği verildi.
İftar yemeğine, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Acar ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent de katıldı. Vali Nayir, birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:
“Bayrampaşa Belediyesinin Balkanlarda yürütmüş oldukları iftar programlarını takdirle takip ediyorduk. Yönlerini Anadolu’ya çevirdiklerinde İstanbul’un bu güzel ilçesinin, ilimizin bu güzel ilçesini tercih ettiklerinden dolayı duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bilecik Osmanlının kuruluşunda ve Cumhuriyete geçişimizde önemli rolleri üstlenmiş bir il. Ertuğrulgazi’yi dede olarak bilen herkesin bu topraklar üzerinde bir miras hakkı vardır. Dolayısıyla bu tercih yerinde bir tercihtir. Buradaki gönülleri birleştiren, kardeşliğimizi pekiştiren bu faaliyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Acar, Vali Nayir’a, Kaymakam Şakalar’a ve Belediye Başkanı Bakıcı’ya plaket verdi.

292625 bilecik-gida-tarim-ve-hayvancilik-il-muduru-yildiz-6216688_6082_o DSC_0054 DSC_0055 MUH_3830

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.