DOLAR
32,5967
EURO
34,8303
ALTIN
2.503,68
BIST
9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BAŞKAN YAĞCI ODA BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI İLİMİZDEKİ ODA BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaları kapsamında, ilimizde faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkarları Odaları, Oda başkanları ve derneklerin yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Sultaneli Yöresel Lezzetler Evinde gerçekleştirilen buluşmaya Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Gölcan, Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı ve yönetim kurulu üyeleri, Bilecik Madeni İşler Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Baş ve yönetim kurulu üyeleri, Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selman Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri, Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaf Odası Başkanı Ahmet Subaşı ve yönetim kurulu üyeleri, Bilecik Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Sühendan Senger ve yönetim kurulu üyeleri, oda ve derneklerin yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen buluşmada, Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bilecik Belediye Başkanı olarak, belirli zamanlarda şehrin yöneticileri, esnaf ve vatandaşlar olduğu gibi dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile de bir araya geldiklerini ve belediyenin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdiğini kaydetti.

Bilecik’in bugünü ve yarını hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehir olarak dünden çok iyi olduklarını ve yarın daha iyi olmak için el birliği içinde çalışmanın gerekliliğine değindi.

Bilecik’in bütün dinamikleri ile var olduğunu ve çalışması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Selim Yağcı, ‘’Şehrimize yön veren ve katkı sağlayan sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcileri ile bir araya geldik. Gelişen ve büyüyen Bilecik’imizde köklü geçmişe sahip olan ve şehrin ekonomisinin can damarını oluşturan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Oda Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik. Şehrimize her açıdan değer katan ve şehrin dinamiklerinden olan üyelerimizle birlikte ilimizde yapabileceğimiz çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca bu vesile ile yeni seçilen oda başkanlarımızı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum. Davetimizi kırmayıp icabet ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi bugünde birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde el ele gönül gönüle şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

Oda ve dernek başkanları da gerçekleştirilen buluşmanın son derece faydalı olduğunu belirterek, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.