DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Başkan Münür Şahin’den Cumhurbaşkanına Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite diploması ile ilgili yapılan sosyal medya paylaşımlarına ilişkin Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, aynı üniversitede okuduklarına dair yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Şahin şunları kaydetti;

“Allah bu iftiraları atanlara cezalarını verir inşallah

Bu kadar yalan olmaz, aynı üniversiteden mezun olduğumuz ve diplomasinin canlı şahidi olduğum Cumhurbaşkanımız Recep Tayyi̇p Erdoğan için iftiraların böylesi de az görülür. Bu sahtekarlara Allah akıl fikir versin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyi̇p Erdoğan’a da Allah sabır ve güç versin.

Bu yalan iftirayı facebook hesabından paylaşan şahıslar hakkında da inşallah yargı gerekeni yapar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyi̇p Erdoğan ile üniversitemizin 4. sınıfındayken tanışmıştık, o dönemde Cumhurbaşkanımız futbolla yakından ilgiliydi. Benim İETT de oynamam için teklifte bulunmuştu. O dönemler bir an önce üniversiteyi bitirme hedefim olduğu için bu teklifi kabul etmemiştim.

Ben Marmara Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesini 1980 yılında birincilikle bitirmiştim. Cumhurbaşkanımız da 1981 yılında üniversitemizden mezun oldu. Canlı şahidi olduğum bu konuda bile böyle iftiraların atıldığını görmek çok üzücü.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı okuldan mezun olduğum için gururluyum. Cumhurbaşkanımızın Türkiye’yi nereden nereye getirdiğinin de canlı şahitlerindeniz. Bugün dünyanın tanıdığı, kıskandığı, Türk Dünyasının, islam aleminin, tüm ezilen dünya halklarının umudu ve yardımcısı dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak onurdur. Çevremizde kurulmak istenen terör devletlerine, islam ve Türk alemine karşı oynanan oyunlara dur diyen Cumhurbaşkanımızdır. Uyguladığı bağımsız dış politikalarla ABD ve diğer emperyalist ülkelerin çıkarlarını bozan, Akdeniiz de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin ve Türkiye’nin ekonomik haklarını savunan Recep Tayyi̇p Erdoğan’dır.

Güçlü Türki̇ye,li̇der ülke Türki̇ye için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyi̇p Erdoğan’ın yanındayız. Onu emperyalist ülkelerin oyunlarına kurban etmeyeceği̇z. Nükleer enerjiye de sahip olacağız, S-400 leri de kuracağız ve üreteceğiz. Bağımsız politikalarımızla daha öncekii 16 Türk Devletleri gibi, 17. Türk Devleti Türkiye Cumhuriyeti olarak dünyada lider ülke olacağız. Recep Tayyi̇p Erdoğan’ı emperyalizmin uşaklarına yedirtmedik, yedirtmeyeceğiz.

Saygı ve Sevgilerimle,
YMM Münür Şahin
Osmaneli Bağımsız Belediye Başkanı”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.