DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BAŞKAN BAKICI’NIN DERNEK ZİYARETLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

  Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ilçe genelinde faaliyet gösteren derneklere gerçekleştirdiği ziyaretlere Taksiciler Derneği, Kuzey Kafkasya Kültür Derneği ve Güneş Spor Kulübü ziyaretleri ile devam etti.

            Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile birlikte sırasıyla Taksiciler Derneği, Kuzey Kafkasya Kültür Derneği ve Güneş Spor Kulübü’nü ziyaret etti.  Başkan Bakıcı, yoğun bir günün ardından akşam saatlerinde gerçekleştirdiği dernek  ziyaretlerinde dernek üyelerine çalışmalarını ve projelerini anlattı. Her gittiği yerde yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşılanan Başkan Bakıcı, için Kuzey Kafkasya Kültür Derneği’nde minikler Kafkas dansı gösterisi yaptı. Ziyaretleri esnasında kendisini dinlemek isteyen kalabalık binalara sığmayınca yağmur yağışına rağmen dışarıda toplanıldı. Başkan Bakıcı burada da vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi, projeleri hakkında bilgi verdi.

            Ziyaretlerin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Bakıcı “Bu akşam ilk olarak AK Parti teşkilatımız olarak taksiciler derneği ile buluşup hasbihal ettik. Biz kendimizi ifade ederken taksici kardeşlerimizin sorularını yanıtladık. Ardından Bozüyük Kuzey Kafkasya Derneğimizi ziyaret ederek gelecek dönem hayata geçireceğimiz projelerimiz hakkında hemşehrilerimize bilgi verdik. Toplantımıza katılan ve bizlere destek veren dernek üyelerimize teşekkür ederim. Son olarak ilçemizin köklü spor kulüplerinden Güneşspor Kulübü yönetimi ve üyeleri ile buluştuk. Özellikle gençlerimizi spora teşvik amacı ile her zaman kulüplerimize destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Allah birliğimizi daim etsin.”  dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.