DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

BAŞKAN BAKICI’DAN ZİYARETLER

BAŞKAN BAKICI’DAN ZİYARETLER

 

Her zaman vatandaşlarla iç içe ve vatandaşların yanında olan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ilçeyi karış karış dolaşarak ev ziyaretlerine devam ediyor.

Vatandaşların doğumdan ölüme kadar her anında yanlarında olmaya gayret gösteren Başkan Bakıcı eşi Emine Bakıcı ile birlikte Yenidoğan Mahallesi Yeni TOKi’lerde yakın zamanda yakınlarını kaybeden Rabia Yiğit ve Fatma Kesici’ye taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Bakıcı Yiğit ve Kesici ailelerinin merhumlarına Allah’tan rahmet yakınlarına da sabır ve baş sağlığı temennisinde bulundu. Daha sonra Özlem Ünal, Ahmet Kınık ve Meryem Konya’ya ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulunan Başkan Bakıcı hastalara Allah’tan acil şifalar diledi. 3 yaşındaki Kadir Çelik’in doğum gününe de katılarak minik Kadir’e sağlıklı, mutlu, huzurlu ve uzun ömürler dileyen Başkan Bakıcı Yeni Mahalle’de İsmet Akkurt, Yenidoğan Mahallesi’nde Adil Lama’nın evlerine misafir oldu. Akkurt ve Lama aileleri ile birlikte komşuları ile de bir araya gelen Başkan Bakıcı sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirerek evlerde bulunan çocuklarla da yakından ilgilendi. Çocuklara çeşitli hediyeler vererek sevindiren Başkan Bakıcı kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Son olarak Yenidoğan Mahallesi’nde bir kahvehaneyi ziyaret eden Başkan Bakıcı mahalle sakinleri ile sohbet ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mahalle sakinlerinin sorularını da cevaplayan Başkan Bakıcı vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.