DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN BAKICI’DAN HACILARA ZİYARET

BAŞKAN BAKICI’DAN HACILARA ZİYARET

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, kutsal topraklara giderek hac ibadetini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bozüyük İlçesi’nden kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren hacıların evlerine konuk olarak, hayırlı olsun dileklerini iletti. Hac görevini yerine getirmenin ve kutsal topraklara ayak basmanın heyecanını hala yaşadıklarını belirten hacılar ise anılarını Başkan BAKICI ile paylaştı. Hacılar ayrıca kendilerine misafir olan ve sohbet eden Başkan BAKICI’ya zemzem suyu ve hurma ikram ederek, teşekkür etti. Haccın; renk, dil, ırk, ülke, kültür, makam ve mevki farkı gözetmeksizin aynı amaç ve gayeleri taşıyan milyonlarca Müslüman’ı bir araya getirerek eşitlik ve kardeşliğin canlı bir tablosunu oluşturduğunu ifade eden Başkan BAKICI “Bir Hadis-i Serif’te ; ‘Hac ve Umre edenler, Allahü Teâlâ’nın cemââtı ve ziyâretçileridir; Allahü Teâlâ, onların istediklerini verir, istiğfar ederlerse affeder, dua ederlerse kabul eder. Şefâat ederlerse şefâatları makbul olur’ buyuruluyor. Paylaşmanın, hoşgörünün, güzelliklerin yaşandığı kutsal topraklardan, ibadetlerinizi yerine getirerek sağlıklı bir şekilde dönmeniz, bizleri de mutlu etti. Kutsal topraklardan aldığınız feyzi ve bereketi aileniz ve sevdiklerinizle birlikte en iyi şekilde paylaşmanızı, Allah’tan, ibadet ve dualarınızı katında kabul buyurmasını diliyorum. Haccınız hayırlı ve mübarek olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.