DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BAŞKAN BAKICI,  YILIN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

BAŞKAN BAKICI,  YILIN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, ilçeye kazandırdığı, “Klimalı Duraklar” projesi ile Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin düzenlediği ‘”Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor”, anketi kapsamında Kent İçi Ulaşım Kategorisinde “Yılın Yerel Yöneticisi” ödülüne layık görüldü.

Başkan Fatih BAKICI, kendilerini bu ödüle layık görenlere teşekkür ederek, ”Bozüyük halkına ait bu ödülü almak bizleri mutlu etti ve aynı zamanda onurlandırdı.  Beni bu ödüle layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Her şey Bozüyük için” dedi. Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından Kayseri’de Erciyes Kardan Adam Tesisleri’nde 7’ncisi düzenlenen törene ödülü almak üzere Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Veysel KILIÇ katıldı. Ödül törenine ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanı Nihat TÜFENKÇİ, Kayseri Valisi Süleyman KAMÇI, birçok İl ve İlçeden gelen Belediye Başkanları katıldı.  Yılın Yerel Yöneticileri dalında Halk oylamasıyla yapılan ve Kent İçi Ulaşım Kategorisinde ödüle layık görülen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet OĞUZ’un elinden aldı. Mehmet OĞUZ,  belediye başkanlarının kentleri için yaptıklarını, bir adım daha ileriye götürme çabalarını, halka belediye başkanının penceresinden yansıtmaya çalıştıklarını belirterek, Başkan BAKICI’yı ödülünden dolayı kutladı. Ödülü alan Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU ise, Başkan BAKICI’yı ödüle aday gösterenleri ve sonrasında oy kullanarak destekleyenlere teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU “İlçemiz için her zaman en güzelini ve in iyisini yapma çabası içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ödüle layık görüldüğümüz ‘Klimalı Duraklar’ projesinde; Vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarını beklerken aşırı sıcaklarda ve soğuk kış günlerinde hava şartlarından etkilenmelerini en aza indirebilmek amacıyla ilçe genelinde belirlenen noktalara klimalı duraklar yerleştirdik. İçlerinde klima, rahat oturma bankları ve beklerken kitap okumak isteyen vatandaşlarımız için kitaplıklarında bulunduğu duraklarımız oldukça beğenildi. Bozüyük Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim en birinci önceliğimiz. Bu çalışmaları işçilerimizin, öğrencilerimizin ve otobüs terminalinden valizleri ile çıkan vatandaşlarımızın dolmuş beklerken soğuk ya da sıcaktan olumsuz etkilenmemeleri için gerçekleştirdik. Şu an ilçe genelinde 9 mahallemiz var ve klimalı duraklarımızın sayısı 15’e ulaşmış durumda. Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan noktalara klimalı durak montajlarımız devam edecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.