DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BAŞKAN BAKICI YENİ TOKİ’LERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN BAKICI YENİ TOKİ’LERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI yapımı tamamlanan ve teslim için gün sayan TOKİ Konutlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin ELDEMİR ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ile birlikte yeni yapılan TOKİ konutlarını ziyaret etti. Konutların genel durumu hakkında bilgi alan Başkan BAKICI özellikle  Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan ve konutların şehir merkezi ile bağlantısını sağlayacak yol ve yol bağlantılarında incelemelerde bulundu. Eylül ayında teslim edilmesi planlanan konutlara yerleşecek ailelerin yol ve ulaşım sorunu yaşamamaları için teknik bir inceleme gerçekleştiren Başkan BAKICI “Eylül ayında teslim edilecek yeni TOKİ binalarımızda yol çalışmalarımız başladı. Hemşehrilerim ulaşım sıkıntısı çekmesin diye ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.