DOLAR
32,5878
EURO
34,8455
ALTIN
2.503,43
BIST
9.678,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BAŞKAN BAKICI YENİ SANAYİ ESNAFLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN BAKICI YENİ SANAYİ ESNAFLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

           

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf buluşmalarına yeni sanayi sitesinde faaliyet gösteren Kırgız Mobilya Aksesuarları firmasında devam etti.

            Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy ile birlikte yeni sanayi esnaflarından AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve yeni dönem Belediye Meclis üyesi adaylarından Abdurrahman Kırgız’ın  daveti üzerine düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Programda Kırgız Mobilya Aksesuarları firması çalışanları ve komşu esnaflar ile bir araya gelen ve sohbet eden Başkan Bakıcı esnaflara ‘hayırlı iş ve bereketli kazanç’ temennisinde bulundu. Sıcak ve samimi bir sohbet havasında geçen buluşmada Bozüyük’te yapılan belediye çalışmaları ve yeni dönem projeleri hakkında bilgi veren, kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Başkan Bakıcı esnaflarla fikir alış verişinde bulundu.

            Programın sonunda misafirperverliği nedeni ile işletme sahibi Abdurrahman Kırgız’a teşekkür eden Başkan Bakıcı “Esnaf buluşmalarımıza bugün yeni sanayi esnaflarımızdan AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve yeni dönem Belediye Meclis üyesi adaylarımızdan Abdurrahman abimizin ticarethanesinde devam ettik. Esnafın fikri, düşüncesi, ifade edecekleri bizim içinde önemli bir kazançtır. Allah birliğimizi daim eylesin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.