DOLAR
32,3799
EURO
35,1599
ALTIN
2.323,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BAŞKAN BAKICI İLÇE DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKAN BAKICI İLÇE DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI

  Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı Mart ayı olağan ilçe danışma toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, eski ve yeni dönem Belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi adayları ile partililer katıldı. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kültür merkezine beraberindeki İlçe Başkanı Ersoy ve partililer ile birlikte İsmet İnönü Caddesi’nden itibaren yakılan meşaleler, sloganlar ve sevgi gösterileri eşliğinde geldi. Program şehitlerimiz için yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Toplantıda partililere hitaben bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy yeni İlçe yönetiminin Bozüyük’e, ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetlerde bulunması temennisinde bulunarak ‘memleket işi gönül işi’ diyerek yola çıkan tüm Belediye Meclis Üyesi adayı ve il genel Meclis üyesi adaylarına başarılar diledi. Konuşmasında bugüne kadar belediye ve il genel meclis üyeliği yapmış, partiye, şehrimize ve milletimize hizmetlerde bulunmuş herkese teşekkür eden Ersoy “Hepimizin bildiği gibi 31 Mart yerel seçimlerine 20 günümüz kaldı. Bizler çok çalışacağız ve inanıyoruz ki milletimiz yeni dönemde de Ak belediyeciliğe tekrar teveccüh gösterecek ve bizler de bu sorumlulukla, milletimizin hadimi olarak yolumuza devam edeceğiz. Bizler liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, tarihten gelen misyonumuzun bize yüklediği sorumlulukla, milletimizin gönlüne girmek ve ona hizmet etme gayesiyle yola çıktık. Cenab-ı Hakk bu yolda bizlere güç versin. Dedik ya memleket işi gönül işi, evet bu aziz milletimizin gönlüne girmek ona hizmet etmekle olur. Seçim dönemlerinde dillerinin bağı çözülen, hiçbir proje üretememiş, üretmemiş, bu aziz milletin aklıyla alay eden, kısır siyasi polemiklerden başka hiçbir mahareti olmayan anlayışla zaten olacak bir şey yoktur. Milletimiz bunu zaten her zaman takdir etmiştir. AK Partinin anlayışında günü kurtaran, vaad edelim de sonra bakarız anlayışıyla, milletimizi kandırmaya yönelik bir yaklaşım yoktur. Bizler yerine getiremeyeceğimiz taahhütte bulunmayız, bulunduğumuz taahhüttü de yerine getiririz. Genel ve yerel manada da bu yaklaşımımızın birçok örneğini zaten milletimizle beraber yaşadık. Bunu da şöyle bir slogan haline getirmedik mi: ‘Onlar konuşur, AK Parti yapar…’ Bizler AK kadroların mensupları olarak Bozüyük’ümüze hizmet etme bilinci ve sorumluluğuyla çok ama çok çalışacağız ve durmak bilmeyen azmimizle bu şehre her gün bir başka güzellik katacağız. Bu konu da başta Milletvekilimiz Sn. Selim Yağcı’ya, Belediye Başkanımız Sn. Fatih Bakıcı’ya ve AK davanın yücelmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışacak tüm dava gönüllülerine inanıyor ve güveniyoruz” dedi.

            İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy’un konuşmasının ardından salondakilere hitap eden Başkan Bakıcı konuşmasında çalışmalarını ve projelerini anlatarak parti teşkilatını her kademesinde bugüne kadar görev alan herkese teşekkür etti. Başkan Bakıcı “Teşkilatımızın her kademesinde yer alan, ilçemizin ve ülkemizin yeniden inşası için gecesini gündüzüne katan Ak davamızın Ak neferleri ve her seçimde bizlerle birlikte yolları ve kapıları aşındıran gönül dostlarımız ile İlçe Danışma Toplantımızı gerçekleştirdik. Bozüyük için, Gelecek için tevazu, samimiyet ve gayret ile durmadan, yorulmadan devam. AK Parti çalışıyor Bozüyük güçleniyor” dedi.

            Başkan Bakıcı’nın konuşmasının ardından mahalle başkanları, meclis üyesi adayları ve il genel meclis üyesi adayları partililere tanıtıldı. Toplantının sonunda tüm adaylar ve partililer sahneye davet edilerek birlik beraberlik pozu verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.