DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BAŞKAN BAKICI CİHANGAZİLİLER DERNEĞİ İFTARINA KATILDI

BAŞKAN BAKICI CİHANGAZİLİLER DERNEĞİ İFTARINA KATILDI

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftarına katıldı.

Süreç düğün salonunda düzenlenen iftar programına siyaset dünyasından pek çok isim katıldı. Ezanın okunması ile birlikte salonda bulunanlar oruçlarını dualar ile açtı. Okunan ilahiler eşliğinde devam eden iftar programında konuşan Bozüyük Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüsnü Hüner; “ Derneğimiz tarafından düzenlenen iftar programına katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz, bu vesile dernek olarak ihtiyaç duyduğumuz her anda bizim yanımızda olan başta Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya bu akşam burada bulunan değerli milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Siyaset dünyasından pek çok ismin katıldığı iftar yemeğine, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, TBMM Başkan Vekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Murat Günhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Siyasi Parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program sonunda dernek yöneticileri ve üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ramazan ayında iftar sofralarının paylaştıkça güzelleştiğini belirterek, programda yer almaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

İftar programının ardından Başkan Bakıcı , Milletvekili Halil Eldemir ile birlikte Ulu Camii’de teravih namazını kılarak ardından vatandaşlar ile görüşerek hasbihal ettiler. Vatandaşlar ile birlikte yapılan görüşmelerde Bakıcı ve Eldemir ikilisine Bozüyük Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin’de eşlik etti.

BAŞKAN BAKICI CİHANGAZİLİLER DERNEĞİ İFTARINA KATILDI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.