DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN BAKICI ÇALIŞMA EKİPLERİ İLE BİRLİKTE SAHADA

BAŞKAN BAKICI ÇALIŞMA EKİPLERİ İLE BİRLİKTE SAHADA

 

Bozüyük Belediyesi tarafından yoğun kar yağışının ardından başlatılan kar temizleme ve tahliye çalışmaları hızla devam ederken, Belediye Başkanı Fatih BAKICI çalışmaları yerinde inceledi ve çalışan personele baklava ikram etti.

Sahada çalışan personeli ziyaret eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, çalışanlara kolaylıklar dileyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beraberinde getirdiği baklavaları çalışanlara ikram eden Başkan BAKICI daha sonra Belediye personeli ile birlikte bir kıraathaneye giderek çay içti. Kıraathanede mahalle sakinleri ile de görüşen Başkan BAKICI, vatandaşın taleplerini ve isteklerini dikkatlice dinleyip gerekli notlar aldı. Yoğun çalışma programına rağmen çalışmalar ve çalışanları ile yakından ilgilenen Başkan BAKICI çevredeki vatandaşlar tarafından bu konuda tebrik edilirken yaptığı açıklamada; “Cuma gece saatlerinde yoğun olarak başlaması beklenen kar yağışı öncesinde hava koşullarının Bozüyük’te yaşamı olumsuz etkilememesi için çalışmalara devam ediyoruz. Hemşehrilerimin hayatını kolaylaştırmak için her mahalle ve her sokakta çalışmalarımız yoğun olarak devam edecek” dedi. Başkan BAKICI ardından esnaf ziyaretlerinde de bulunarak esnaflara hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.