DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

BAŞKAN BAKICI BAŞARILI SPORCULARI MAKAMINDA AĞIRLADI

BAŞKAN BAKICI BAŞARILI SPORCULARI MAKAMINDA AĞIRLADI

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Halk Eğitim Spor Kulübü’nün başarılı sporcularını, antrenörlerini ve Kulüp Başkanı Kamil POYRAZ’ ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Halk Eğitim Spor Kulübü Başkanı Kamil POYRAZ’ı, sporcularını ve antrenörlerini makamında kabul etti. Misafirleriyle bir süre görüşerek sohbet eden Başkan BAKICI Kulüp Başkanı POYRAZ’dan kulübün faaliyetleri hakkında bilgi aldı.  Başkan BAKICI’ya başarılarını her geçen gün arttırdıklarını söyleyen Kulüp Başkanı POYRAZ; “İlimize bu güne kadar birçok milli sporcu kazandırmış olan Bozüyük Halk Eğitim Gençlik Spor Kulübü olarak bu yıl da Milli takımlara iki sporcu daha kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Bozüyük’te üç yıl önce Bocce Antrenörü Aydan YAVUZ nezaretinde başlatılan Bocce sporunda da meyvelerimizi almaya başladık. Sporcumuz Mahmut TOPÇU, önce Türkiye Şampiyonası’nda sonra Ankara’da yapılan milli takım seçmelerinde başarılı oldu. Önümüzdeki ayda Tayland’da yapılacak olan Gençler Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek” dedi. Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu belirterek “ilçemizi başarıyla temsil eden sporcularımızın başarıları bizlere de gurur veriyor” dedi.  Sohbetin sonunda Başkan BAKICI misafirleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken taekwondo dalında  68 (kg) da milli takım seçmelerini kazanarak önümüzdeki hafta ülkemizi Almanya’da uluslararası bir turnuvada temsil edecek olan Nuriye Betül KURT, Liseler Türkiye Şampiyonası’nda birinci olan Buse Hanife DEVLEZ, minikler Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olan Sezer ARDUÇ ve antrenörleri Songül BAŞ ile Halit YAVUZ ile birlikte Kulüp Başkanı Kamil POYRAZ’ı tebrik etti ve sporculara milli takımda da başarılarının devamını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.