DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BASIN İLAN KURUMU BAŞKANI’NDAN BİLECİK BELEDİYESİ’NE ZİYARET

İlimizde çeşitli görüşmeler yapmak üzere ilimizde bulunan Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı, makamında ziyaret etti.
Atalay ve beraberindeki heyeti Şeyh Edebali Türbesi’nde karşılayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirterek, Atalay’a teşekkür etti.
”Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında Atalay’a bilgi veren Başkan Selim Yağcı şunları söyledi:
”Bizler, Bilecik’i, Taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek, kuruluş ve kurtuluşun beşiği, Şeyh Edebali diyarı, Ertuğrul ve Osmanlı sancağı Bilecik olarak tarif ediyoruz. Bilecik’in gerçekten taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipektir. Türkiye seramik rezervinin üçte biri bu bölgede çıkıyor. Osmanlı Devleti’nin kurulmasıyla kuruluş toprağı, Cumhuriyetimizin doğuşu ve kurtuluşu için kurtuluşun şehri diyoruz. Ulu Önder Atatürk’ün, ”Siz orada sadece düşmanı değil, Türk ulusunun makus talihini de yendiniz” sözünü söylediği, İnönü muharebeleri bu bölgelerde geçmiştir. İnşallah Bilecik böyle tarif edildiği gibi, bizler geçmişiyle övünen geleceğe emin adımlarla ilerleyen marka bir şehir Bilecik’in oluşması için hemşehrilerimizle birlikte çalışıyoruz. Ülkemiz, dünya lideri ve milletin adamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, şehrimiz ve ülkemizde güzel çalışmalara imza atıyoruz. Çok güzel şeyler oldu. İnşallah bundan sonra da bunları devam ettireceğiz. Sayın Başbakanımız’ın da ilk ziyaretlerinden birini Bilecik’imize, Söğüt’ümüze yapması ve sizlerin bizleri yalnız bırakmaması bizlere heyecan ve güç veriyor. Teşrif ettiğiniz için de sizlere teşekkür ediyoruz.”
”BİLECİK’E ÇOK GÜZEL HİZMETLER ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
BİK Genel Müdürü Atalay ise Belediye Başkanı Yağcı’nın Bilecik’i çok güzel tarif ettiğini belirterek, ”Sizler de Bilecik’i çok güzel ifade ettiniz ve uzun bir süredir Bilecik’e iyi hizmetler veriyorsunuz. Yani o kadar güzel ifade ettiniz ki bazı yerlerde kendilerine ait olmayanları sahiplenme duygusu var. O yörenin daha fazla zenginliği olmadığı için. Ama siz doğrudan tapusu size ait olan varlıkları saydınız. Onlarla iftihar edebilirsiniz. Biz de iftihar ediyoruz. Tüm zenginlik ve güzellikler sizin ilinizin içinde. Ben sizin çok başarılı olduğunuzu takip ediyorum. Marka bir şehrin oluşabilmesi için de sizler gayret sarf ediyorsunuz. Allah gayretlerinizi arttırsın. Biz de elimizden geldiği kadar sizlere elimizden geldiğince destek vermeye hazırız. Bilecik medyası da oldukça büyük ve güçlü. Allah hepimizin yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Başkan Selim Yağcı, Atalay’a üzerinde Osmanlı arması bulunan bir tabak ve Bilecik seramiğinden yapılmış fincan takımı hediye etti.
Başkan Selim Yağcı, Atalay ve beraberindekiler daha sonra Belediye Sarayı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.