DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BAŞARI HİKAYELERİNİ ANLATTILAR

BOZÜYÜK’TE BAŞARILI İŞ İNSANLARI BAŞARI HİKAYELERİNİ ANLATTI

Bozüyük’te Dünya Kadınlar Günü ve Girişimcilik Haftası nedeniyle “İş İnsanlarının Başarı Hikâyeleri” konulu düzenlenen panel yoğun ilgi gördü.

            Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği’nin iş birliği ile düzenlenen panel programı ile iş dünyasını topluma daha yakından tanıtmak ve öğrencilerin girişimciliğe özendirilmesi amaçlanıyor. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, Milli Eğitim Müdürü Servet ÇETİNKAYA, Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya ESEL, Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Celali YILMAZ, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve öğrenciler katıldı. Program öğrencilerin girişimci beceriler, tutumlar ve davranışlarını nasıl geliştirebilecekleri ile ilgili yapılan sunum işle başlarken panelde Kütahya Dekor kurucusu Aynur Laçin GÜRCÜ ile Sarar Şirketler Gurubu Protokol Müdürü ve Sarar Spor Kulüp Başkanı Alaattin ÇOBAN katılımcılara iş dünyasında elde ettikleri başarıları ve  başarı hikâyelerini anlattı. İlk olarak konuşan Kütahya Dekor kurucusu Aynur Laçin GÜRCÜ girişimciliğin Türkiye ekonomisi açısından önemine değinerek hayatını  anlattı. Öğrencilere kariyer yolculuğu hakkında da bilgi veren GÜRCÜ öğrencilerle iş deneyimlerini paylaştı. Ardından konuşan Sarar Şirketler Gurubu Protokol Müdürü Alaattin ÇOBAN Eskişehir’e gelişi ile birlikte hayatı boyunca yaptığı işleri anlatarak bilgi, birikim ve tecrübelerini öğrencilere aktardı. Öğrencilere girişimcilik kültürünü kazandırmak ve iş dünyasını öğrencilerle buluşturmayı amaçlayan programın sonunda konuşmacılar öğrencilerin sorularını yanıtladı. Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet ÇETİNKAYA konuşmacı Aynur Laçin GÜRCÜ’ye günün anısına Metristepe tablosu hediye etti. Ardından Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU sahneye gelerek tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak konuşmacılara katılımları nedeni ile teşekkür etti. Devamında Sarar Şirketler Gurubu Protokol Müdürü Alaattin ÇOBAN’a günün anısına Metristepe tablosu hediye etti. ÇOBAN’da  gittiği her yere Türk Bayrağı armağan ettiğini belirterek AVCIOĞLU’na büyük bir Türk bayrağı hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.