DOLAR
32,5963
EURO
34,8549
ALTIN
2.496,68
BIST
9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın Osmaneli Ziyaretleri

Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın Osmaneli Ziyaretleri. Osmaneli tarihi konakları, camileri, kilisesi,köprüleri, kale ve gözetleme kuleleri, sarnıçları, su kanalları, tarihi yolları, höyükleri, tümülüsleri, nekropolleri bir çok tarihi ve kültürel varlıkları ile turizmde yükselen değer. Söğüt 740.Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenlikleri için Bilecik’e gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Osmaneli İlçesindeki yatırımları inceledi.

Söğüt 740.Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenlikleri için Bilecik’e gelen üç dönem İstanbul Beyoğlu’nda belediye başkanlığı yapmış ve özellikle de tarihi evleri ve eserleri örnek projelerle ayağa kaldırmış, şu an Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ı ilçede ağırlayan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada:

Bakanımız sabah Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimize uğrayarak, tesisler hakkında bilgi aldı.Tesisleri çok beğenen bakanımız, tesislerin daha da büyütülmesi için önerilerde bulundu. Bilecik ve Söğüt Şenlikleri ziyaretleri sonrası dönüşte Osmaneli ilçemize tekrar uğrayan bakanımıza İlçe Başkanımız Şaban Güdem, Kadın Kolları Başkanı Sevcan Alkuş, yönetim kurulu üyeleri ve İl Kültür Müdürümüz Serkan Bircan eşlik etti.

Kadın Girişimciler Kooperatifimizi ziyaret eden bakanımıza Kooperatif Başkanımız Mefaret Göbekci bilgi verdi. Bakanımız restorasyonu tamamlanmış olan konaklarımızı ziyaret etti. Bakanlığımızın destekleri ile devam eden Kütüphane ve kütüphane cafe yatırım sürecinin hızlandırılmasını talep eden bakanımız, restorasyonu yapılacak Aya Yorgi Kilisemizi ziyaret etti. Kültür Merkezi ve Açık Müze olarak hizmet görecek kilisemizin restorasyonuna destek sözü veren bakanımız, içmeler tesislerimize tekrar uğrayarak ilçemizden ayrıldı.

Belediye Başkanı Münür Şahin ve İlçe Başkanı Şaban Güdem Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’a ilçemizi ziyaretleri ve ilçemize destekleri için teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.