DOLAR
32,4818
EURO
35,1017
ALTIN
2.325,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bahattin Şeker Hızlı Tren Basın Açıklaması

Bahattin Şeker Hızlı Tren Basın Açıklaması

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, kendisi Pazaryeri’ne hamam yaptığında “Git sen onu MHP Genel Merkezine yap” diyen AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraza misliyle cevap verdi ve “Şimdi bende Fahrettin beye diyorum ki, isterseniz AK Parti’nin önüne bir hamam yapayım da bu yolsuzluktan suçlanan ne kadar insan varsa bunları bir temizleyin” dedi.

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, hızlı tren çalışmalarının yavaşlamasına dikkat çekmek için, TOKİ’de hızlı tren hattının önünde basın açıklaması düzenledi.

YOLSUZLUKLARI NİYE KONUŞMUYORSUNUZ?
AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz’ın açıklamalarına cevap veren Şeker, ayakkabı kutusundaki milyonlara, yatak odalarındaki kasalara, umreye gönderilen uçağa, 4 bakanın görevden alınmasına değinmediği söyledi. Poyraz’ın açıklamalarında Bilecik’in sorunlarının hiçbirine değinmediğini de belirten Şeker, hızlı trendeki sorunların, Yenişehir yolundaki sorunların, çöken tünellerin, Bilecik bağlantısının onlarca cana malolan Gülümbe rampalarının ne olduğunu sordu.
TÜRKİYE’DE ADALET YOKTUR
Türkiye’de aşırı bir zenginleşme olduğunu, 10 yıl önce arabaya binenlerin şimdi uçağa biner vaziyete geldiğini ifade eden Şeker, “Türkiye’de nereden buldun kanununun çıkması lazım” dedi.
Son süreçte ülkede yaşananların endişe verici olduğunu söyleyen Şeker, yaşananların Cemil Çiçeğin “Türkiye’de adalet sistemi yoktur” diyeceği boyutlara geldiğini ve yaşananların Dershaneler ve Paralel Devlet söylemleri ile perdelenmeye çalışıldığını ifade etti.
POYRAZ MEMURLUKTAN MÜTEAHHİTLİĞE NASIL GEÇTİ?
Kendisinin benzinliği konusunda da sapla samanı birbirine karıştırdıklarını anlatan Şeker, bahsedilen benzinlik arazisinin imar dışında bir tarla olduğunu, Belediyeye müracaat ederek ruhsat istediğini ve Belediyenin 14 devlet kurumunun görüşünü aldıktan sonra yasal olarak ruhsat verdiğini söyledi. Şeker: “Ben 35 senedir ticaretin içindeyim. Benim yanlış bir işim varsa ve yolsuzluğum varsa, sizin güvenmediğiniz ama benim güvendiğim savcılar var istediğiniz yere şikayette bulunursunuz. Sayın milletvekilimiz memurluktan müteahhitliğe geçmiştir bu işleri çok iyi bilir, Ankara’da şakır şakır daireler yapıyor. Bir kimseyi böyle suçlamak hiçbir şekilde yakışmamaktadır” şeklinde konuştu.
AK PARTİYE DE BİR HAMAM YAPAYIM
2011 yılında Pazaryeri’ne yaptığı ve AK Parti’nin seçim nedeniyle açılışını geciktirdiği hamam konusuna da, Poyraz’ın o zaman yaptığı “Git sen onu MHP Genel Merkezine yap” açıklamasını da hatırlatan Şeker, “Ben Pazaryeri halkı için hamam yaptırmıştım. Dediniz ki seçimde MHP’nin Milletvekilleri gelsinler de burada yıkanıp temizlensinler bunu MHP’nin önüne koysunlar. Ben şimdi Fahrettin beye diyorum ki, isterseniz bir hamam da AK Parti’nin önüne yapalım da bu yolsuzluktan suçlanan ne kadar insan varsa bunları bir temizleyin de AK Parti’nin AK’ı gitmiş yeniden AK’ı olsun” dedi.
Hatay’da yakalanan TIR olayında yaşanan ilginç gelişmelere de değinen Şeker, “Nasıl bir ülke haline geldik?” diye sordu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.