DOLAR
32,3416
EURO
35,1000
ALTIN
2.310,41
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

“AYAK BACAK FABRİKASI” ADLI OYUN SAHNELENDİ

“AYAK BACAK FABRİKASI” ADLI OYUN SAHNELENDİ

            Bozüyük Uluslararası Metristepe Tiyatro Günleri devam ederken, Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından sahnelenen “Ayak Bacak Fabrikası” oyunu seyircisi ile buluştu.

            Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri sahnede oyunculukları ve sahne kıyafetleri ile seyirciyi büyülerken, salonda bulunanlar oyunu sık sık alkışları ile böldü. Sahnede sergiledikleri performansın yanı sıra şarkılar ve danslar ile oyunu daha da güzel bir hale getiren oyuncular, oyun sonunda Bozüyüklü tiyatro severlerden uzun süre alkış aldı.                 Tiyatro oyunu sonrasında oyunculara plaketlerini takdim etmek üzere sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Rasim KESKİN; “Uludağ Üniversitesi’nden gelerek bizlere bu muhteşem oyunu sergileyen tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Tiyatro eğitimi alan siz değerli oyuncularımıza baktığımızda şundan emin oluyoruz ki gelecekte tiyatro şimdi bulunduğu noktadan çok daha ileriye gidecektir” dedi. Festivalin mimarı Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür eden Başkan Yardımcısı Rasim KESKİN,  Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Sahne Sanatları Bölümü Başkanı Doç Dr. Ayhan HELVACIOĞLU’na plaketini takdim ederek teşekkür etti. Bozüyük’te sahne alıyor olmaktan mutluluk duyduğunu belirten HELVACIOĞLU, Bozüyük’te ki festivalin tüm il ve ilçelere örnek olması gerektiğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.