DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Avrupa Hareketlilik Haftası Bilecik’te Hareketli Geçecek

Bilecik Belediyesi tarafından Avrupa Hareket Koordinatörlüğü çalışmaları kapsamında 27 Mayıs ile 2 Haziran tarihleri arasında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Avrupa Hareket Haftası kapsamında, erişilmesi zor gruplar için etkinliklerde yer almak üzere Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından Bilecik Belediyesi ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliğinde etkinlikler gerçekleştirilecek.

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan ‘Bilecik Genciyle Yaşlısıyla Hareketleniyor’ isimli etkinlik kapsamında 27 Mayıs Salı günü saat: 11:00’de Bilecik Huzurevi sakinleri uzman eğitmenler eşliğinde sportif aktiviteye katılacaklar. Etkinlikler kapsamında 28-29 ve 30 Mayıs tarihlerinde saat: 11:00’de sırasıyla Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi, Beşiktaş Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi ile TOKİ Kadın Spor ve Yaşam Merkezlerinde yaşlılara özel sportif aktiviteler düzenlenecek.

İlimizdeki kurumları da hareketlendiriyoruz

Avrupa Hareket Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan, ilimizdeki kurumların da aktivitelere katılarak hareketleneceğini belirterek, şunları söyledi:

‘’ 27 Mayıs Pazartesi günü saat 14:00’te, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin bahçesinde, 350 kişilik öğrencimiz ile bir etkinlik yapacağız. 28 Mayıs Salı günü ise yine saat 14:00’te, 112 Çağrı Merkezi Müdürlüğü bahçesinde 12 personelimizle etkinlikte buluşacağız. 29 Mayıs çarşamba günü saat 15:00’te, Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüzde 70 personel ile hareketleneceğiz. 30 Mayıs Perşembe günü ise saat 13:15’te, Pelitözü İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde, 165 öğrencimizle birlikte etkinlikler yapacağız. Bilecik Belediyesi spor eğitmenleri eşliğinde gerçekleştireceğimiz aktivitelerle Avrupa hareketlilik haftasını en verimli şekilde tamamlamayı planlıyoruz. Bu anlamda programlarımıza katılıp ev sahipliği yaparak katkı veren okul ve kurumlarımızın yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere sunduğu imkanlar ve katkılar dolayısıyla Belediye Başkanımız Semih Şahin’e de çok teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

bilecikte avrupa hareketlilik haftası

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.