DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

ATLETLERDEN BAŞARI YAĞMURLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

ATLETLERDEN BAŞARI YAĞMURLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

 

Türkiye Atletizm Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Turkcell Küçükler Atletizm Festivali Final Müsabakaları 18 Haziran 2016 tarihinde Konya İlinde gerçekleştirilmiştir.

Atletizm antrenörü Mert Moralı ile çalışmalarına ara vermeden devam eden atlet Yasin Sosa 120 Erkek sporcu içinde uzun atlamada 5m.65cm derecesi ile Türkiye 2.si olmuştur.  80m. koşuda ise başarısını koruyarak 9.92sn.’lik derecesi ile Türkiye 2.si olmuştur.

16 Erkek Takımının katıldığı kıyasıya mücadele eden takım müsabakalarında ise  Bozüyük İlçe Atletizm Erkek Takımımız Türkiye 7.si olmuştur.

Müsabakalarda derece alan başarılı atlet’i ve Antrenör’ü Mert Moralı’yı makamında kabul eden İl Müdürü Yıldız;

Atletizm branşımızda Turkcell Küçükler Atletizm Festivali Final Müsabakalarında Türkiye 2.sü olan Yasin Sosa’yı tebrik ediyorum.  Bilecik için her gittiği müsabakadan elleri boş dönmeyen başarılı atletimiz Yasin Sosa’yı bizlere yaşattığı gurur’dan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum. Bu başarılarda çok büyük emekleri olan antrenörümüz Mert Moralı’yı da ayrıca tebrik ediyorum” diyerek başarılı atleti ödüllendirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.