DOLAR
32,5836
EURO
34,6522
ALTIN
2.527,59
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

KOK Kickboks, Sakarya Türkiye’den canlı yayınla FightBox HD’de

01.03.2019
A+
A-

KOK Kickboks, Sakarya Türkiye’den canlı yayınla FightBox HD’de

Kickboks’un en iyi bilinen markalarından biri olan King of Kings dövüşü (KOK), 2 Mart Cumartesi akşamı saat 19.00 itibarıyla Sakarya’dan canlı yayınla FightBox HD ekranlarına gelecek.

King of Kings’in 2019 yılındaki ikinci büyük etkinliğini seyircileriyle buluşturmaya hazırlanan FightBox HD, adrenalin dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. KOK, Türkiye’de iki büyük etkinlik düzenlemek için geçen yıl, usta Türk dövüşçüsü ve organizatörü Erkan Varol ile bir iş birliğine başladı. Bu iş birliği 2019 yılında da devam ediyor.

Ana etkinlik olan MMA World Title Fight haricindeki tüm karşılaşmalar tamamen Muay Thai kurallarına göre yapılacak. Uzun süredir beklenen bu ana dövüşte ise; Türkiye’den Bayram Yalçın, Ruandalı Nasuru Ndahinyuka ile karşı karşıya gelecek. Bayram Yalçın, 2018 yılının en tuhaf anlarından biri olarak nitelenen olayda, Vilnius, Litvanya’da Kasım ayında bir karşılaşma sırasında dövüşü bıraktı ve hakemle ateşli bir tartışmaya girdi. Uzun süren tartışmaların ardından karşılaşma sonunda durdu ve ilk turda Yalçın TKO ile mağlup ilan edildi. Bu dövüş ile kariyerinin en büyük fırsatlarından birinde kendini affettirme şansına sahip olacak.

Ayrıca kadınlar Muay Thai kurallarının geçerli olduğu maçlar arasında Türkiye’den İrem Çapar ile Özge Nur Avcıl mücadelesi gerçekleşecek. Çapar, Aralık ayında Bayanlar -60 kg WGP Turnuvası’na katıldı ve yarı final mücadelesini kazandı; ancak İlknur Kurt’a karşı finallerde hakemlerin oylarıyla mağlup oldu. Amatör bir şampiyon olan Avcıl, memleketi Sakarya’da seyircinin desteğini arkasına alacaktır.

Akşam müsabakalarının tüm listesi şöyle;

Ana Etkinlik, -72 kg, MMA Dünya Şampiyonluğu unvan maçı

Bayram Yalçın (Türkiye) – Nasuru Ndahinyuka (Ruanda)

-71 kg: Ömür Çapraz (Türkiye) ile Tofik Abdullayev (Azerbaycan)

+90 kg: Burak Durgun (Türkiye) ile Alisher Pulatov (Özbekistan)

-60 kg: Kerem Dinçer (Türkiye) ile Aliasghar Ghodratisraskan (İran)

-75 kg: Burak Sarı (Türkiye) ile Kamran Akhmedov (Azerbaycan)

-65 kg: Serdar Koç (Türkiye) ile Hassan Solati (İran)

-57 kg: İrem Çapar (Türkiye) ile Özge Nur Avcıl (Türkiye)

+91 kg: Enes Tetik (Türkiye) ile Hashem Rahimzadeh (İran)

-60 kg: Onur Arslanoğlu (Türkiye) ile Javlon Ergashev (Özbekistan)

+90 kg, Adem Vargun (Türkiye) ile Rejepbay Akramov (Türkmenistan)

-68 kg: Erdem Taha Dinçer (Türkiye) ile Mehdi Farajani (İran)

-77 kg: Ahmet Kılıç (Türkiye) ile Mehdi Shami (İran)

-71 kg: Mesud Minaei (Türkiye) ile Turan Qafarov (Azerbaycan)

King of Kings, dünya çapında sporcuları ve kendini dövüş sporlarına adamış insanları dünyanın en büyük arenalarında bir araya getirerek en üst seviyede etkinliklere imza atıyor. KOK, doğası, gerilimi ve doğaçlama yapısı nedeniyle geniş bir hayran kitlesine sahip ve FightBox HD, bu etkinlikler serisinin yayın ortağı konumunda yer alıyor.

FightBox TV kanalının dünya çapında 60’tan fazla ülkede gerçekleştirdiği canlı yayınlara ek olarak, King of Kings yayını da www.filmboxlive.comadresinden FilmBox Live abonelerine çevrimiçi olarak sunulacak. Karşılaşmalarda değişikliklere gidilebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.