DOLAR
32,5998
EURO
34,8045
ALTIN
2.495,11
BIST
9.480,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARİHİ BİR BAŞARI ELDE EDEN RIZA KAYAALP’İ KUTLADI.

14.04.2019
A+
A-

Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonasının finalinde Gürcü rakibi Iakobi Kajaia’yı yenerek üst üste 8, toplamda da 9. kez Avrupa şampiyonu olan 130 kg güreşçimiz Rıza Kayaalp, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’yla karşılaşmadan sonra TRT Spor’un yayınına katıldı. Bu sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rıza’yı telefonla aradı.

Rıza Kayaalp’i başarısından dolayı tebrik eden Erdoğan, “Rıza, seni tebrik ediyorum. Gözlerinden öpüyorum.” dedi.

Şampiyon sporcu da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımız sağ olsun, bizi her zaman maçtan çıktığımızda tebrik eder. Bu, değer gördüğümüzü gösteriyor. Finalime gelen Sayın Bakanımıza da teşekkür ediyorum. Bu sevinci halkımıza yaşattığım için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

BAKAN KASAPOĞLU RIZA KAYAALP’İ KUTLADI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonasında 130 kiloda Altın madalya kazanarak tarihi bir başarı elde eden Rıza Kayaalp’i kutladı. Müsabakayı Bükreş’e giderek yerinde takip eden Kasapoğlu maçtan sonra Rıza Kayaalp’in yanına gelerek 9.kez elde ettiği Avrupa şampiyonluğundan dolayı tebrik etti. Bakan Kasapoğlu ayrıca Twitter hesabından da bir mesaj yayımladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen stil 130 kiloda 9. kez Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan milli sporcumuz Rıza Kayaalp’i kutluyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.