DOLAR
32,3869
EURO
35,2153
ALTIN
2.326,10
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Burcu Özlü ve Uğur Yöney Düeti Şeytan Yayınlandı

Burcu Özlü ve Uğur Yöney Düeti Şeytan Yayınlandı. Burcu Özlü ve Uğur Yöney (Marla Deep) düeti ‘Şeytan’ adlı RNB, Hip Hop, Rap türündeki şarkı Epidemik Yapım adına The Orchard Music tarafından tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Burcu Özlü ve Uğur Yöney kimdir?

Burcu Özlü 

15.06.2000 Kastamonu doğumlu 21 yaşındaki Burcu Özlü, müziğe ilgisi olduğu gibi ayrıca, çizim, dans ve yazarlıkla da uğraşıyor. Müzikle tanışması 6. sınıfta bir öğretmeninin vesilesiyle olan Burcu Özlü, Osmaneli Meslek Yüksek Okulu Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu.

Uğur Yöney (Marla Deep)

1994 Osmaneli doğumlu Uğur Yöney, maliye bölümünden mezun olup Osmaneli’de  faaliyet gösteren bir firmada Makine Tasarımcı olarak çalışıyor ve aynı zamanda 8 yıldır hobi olarak müzik ile ilgileniyor. Osmaneli’de canlı müzik yapan ‘Sabaha Karşı Onbir’ adlı grup ile çeşitli yerlerde canlı müzik yapan Yöney, rap müziğin yanı sıra enstrüman olarak klavye, gitar ve bağlama çalıyor. Yöney ayrıca, Doğa İçin Çal 11 projesinde Bilecik’i temsil etti.

Nasıl tanıştılar?

Osmaneli Meslek Yüksek Okulu Dış Ticaret Bölümü öğrencisi Burcu Özlü ve Osmaneli’de yaşayan Uğur Yöney’in tanışması da tabi ki gönülden sevdikleri müzik sayesinde oldu. Osmaneli’de canlı müzik yapan ‘Sabaha Karşı Onbir’ adlı grup ile birlikte müzik yapan Yöney, çeşitli yerlerde canlı müzik yaptıkları sırada Burcu Özlü ile tanıştıklarını ve daha sonra birlikte canlı müzik yapmaya devam ettiklerini anlattı.

Ardından, canlı performans ve sahne olarak kalmasın bir de şarkı yapalım düşüncesiyle Burcu Özlü ve Uğur Yöney ‘Şeytan’ adlı şarkıyı yapmaya karar verdiler.

Şeytan adlı RNB, Hip Hop, Rap türündeki şarkı Epidemik Yapım adına The Orchard Music tarafından tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Şarkının video klibinin yönetmenliğini ve kurgusunu Nefboii yaptı ve klibin büyük çoğunluğu Osmaneli’de çekildi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin de Burcu Özlü ve Uğur Yöney’in güzel bir çalışmaya imza attıklarını belirterek, öncelikle kendilerini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

26 Şubat 2021 tarihinde tüm dijital platformlarda yayınlanan şarkı büyük beğeni topluyor.

Özlü ve Yöney (Marla Deep) bu süreç içerisinde kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.