DOLAR
32,5159
EURO
34,8944
ALTIN
2.439,01
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ün Yeni Yıl Mesajı

Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ün Yeni Yıl Mesajı. Vali Bilal Şentürk, Yeni Yıl nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Şentürk mesajında şu ifadelere yer verdi:

Her yeni yıl, yeni başlangıçlar, yeni umutlar demektir.

Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınına karşı mücadele verdiğimiz ve hayatlarımızda derin izler bırakan bir yılı geride bırakırken, yeni umut ve beklentilerle 2021 yılına girmenin heyecanını yaşıyoruz.

2020 yılını geride bırakırken koronavirüsle mücadelemiz devam ediyor. Bu virüs bizlere; sağlığın, sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz her anın, kucaklaşmanın, samimiyetin ne kadar önemli olduğunu gösterdi.

Vatandaşlarımızca son dönemde alınan tedbirlere uyumda gösterilen özveri sonucunda Covit-19 salgınının yayılımda yeniden düşüş eğilimine girdiği görülmektedir. Alınan tedbirlere ve izolasyona uyarak ve biraz daha sabırla bu süreçten zarar görmeden çıkalım.

Yılbaşında dostlarımızla, sevdiklerimizle bir araya gelmeyi düşünebiliriz. Ama hem biz zarar görebiliriz, hem de sevdiklerimize, dostlarımıza zarar verebiliriz. Bu dönemde kendi evimizde, kendi hane halkımızla daha mutlu, verimli ve kaliteli vakit geçirebilecek programlar yapalım.

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde, 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 21.00’den 4 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması süresini, biraz mesafeyle kendi hane halkımızla evimizde geçirelim. İnsanlığın her açıdan sınava tabi tutulduğu bu yılbaşında, salgınla mücadeleyi akamete uğratmamak adına, sevdiklerimizi, uzakları yakın eden telefon görüşmeleri, görüntülü görüşmelerle ve sevgi dolu mesajlarla kutlayalım.

2021 yılına girerken 2020 yılında yaşanan olumsuzlukların dünyada, ülkemizde ve ilimizde bir daha yaşanmaması, yeni yılın tüm insanlığa önce sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle, Bilecik halkının yeni yılını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.