DOLAR
32,5688
EURO
34,7210
ALTIN
2.488,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

ŞAMPİYON 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR  BOZÜYÜK VİTRA SPORA 1-0 MAĞLUP OLDU

29.04.2019
A+
A-

ŞAMPİYON 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR  BOZÜYÜK VİTRA SPORA 1-0 MAĞLUP OLDU

2018-2019 Sezonunda Bilecik İl Şampiyonu olan takım bugün Bilecik ilini BAL Liginde temsil eden Bozüyük Vitra Spor ile karşılaştı. Son derece centilmence gecen maçta 1308 Osmaneli Belediye Spor takımı güzel bir mücadele verdi. Profesyonel bir takım olan Bozüyük Vitra Spor tecrübesiyle son dakikada bir gol atarak BAL Liginde önümüzdeki yıl yine ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Bugün oynanan maçta centilmence mücadele eden ve güzel bir maç ortaya koyan her iki takımı da kutluyorum.İlimizi yine BAL Liginde temsil etmeye hak kazanan Bozüyük Spora başarılar diliyorum.Takımıza mücadeleleri ve Başarıları için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bir alt yapı kulübü olarak Türkiye’de örnek alınacak kulübüz.Örf ve Adetlerimize bağlı, milli değerlerimize sahip çıkan, inançlı, bayrağına, vatanına, milletine, devletine bağlı sporcular yetiştirmek ve bu gençler içinden üst liglere, milli takımlara sporcular vermek hedefiyle yola çıkan kulübümüz.

Faaliyet gösterdiğimiz 17 branşta gençlerimize ve çocuklarımıza spor yapma olanaklarını sunuyoruz. Yapmış olduğumuz spor tesisleriyle Bilecik ilinde en çok sportif tesise sahip belediye olduk. Tesis yatırımlarımıza yine devam ediyoruz. Osmaneli Bilecik ilinin Antalya’sı. Osmaneli ilçemizi spor kulüpleri anlamında kamp merkezi haline getireceğiz.

2018-2019 Futbol Sezonunda Bilecik İlinde Şampiyon olan takımımızın bugün oynadığı BAL Ligine yükselme maçını çok güzel bir futbola rağmen 1-0 kaybetmesi bizleri üzdü. Ama unutmayalım ki Büyük Başarılar sabırla, Planlı bir şekilde mücadeleye devam etmekle kazanılır. O Yüzden bu sonuca üzülmüyor, çocuklarımızın mücadelesini alkışlıyoruz. Osmaneli her konuda örnek bir ilçedir ve her hedefine de birlik ve beraberlik içinde ulaşacağız”dedi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.