DOLAR
32,5691
EURO
34,7564
ALTIN
2.492,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım Oldu

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım Oldu.  AK Parti Bilecik İl Başkanı Belirlendi. Ak Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım’dan İlk Açıklama.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım Oldu

2016 yılından bu yana AK Parti Bilecik İl Başkanı olarak görev yapan Fikret Karabıyık’ın aday olmayacağını açıklamasının ardından(İl Başkanı Karabıyık Aday Olmayacağını Açıkladı) , AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığı tarafından Serkan Yıldırım, Mehmet Turan, Mehmet Ali Kaya ve Muhammed Karadayı mülakata davet edildi.

Mülakata davet edilenler arasında AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılan değerlendirmeler ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleri ile AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevi Serkan Yıldırım’a tevdi edildi.

Daha önce AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan ve şimdi ise AK Parti İl Başkanı olarak görevlendirilen Serkan Yıldırım, ilk mesajını sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bu dava; Yesevi’den Yunus’a, Edebali’den Akşemseddin’e, Hacı Bektaş’tan Ahi Evran’a, Abdulkadir Geylani’den Abdulhakim Arvasi’ye uzanan muhabbet silsilesinin her halkasına kıymet verenlerin davasıdır.

Bu dava; büyüklenenlerin değil, büyüklere hürmet edenlerin davasıdır.
Bu dizelerle ”Bizde bu davada varız” diyerek çıkmış olduğum bu kutlu yolda AK Parti Bilecik İl Başkanlığına adaylığımı açıklamıştım.
Dün Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ ın tensipleriyle AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi.

Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ a, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’ e, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Mustafa Köse’ye ve İl Koordinatörümüz Berk Mersinli’ ye bana duydukları güven için teşekkür ediyorum. Yükledikleri sorumluluk büyük, Allah’ ın izniyle güçlü teşkilatımız ile birlikte çok çalışarak mahcup etmeyeceğiz.

Belediye başkanlığı döneminde de birlikte çalıştığımız, Milletvekilimiz Sn. Selim Yağcı Beyefendinin aday belirleme sürecinde verdiği mesajlar ve partimizin abisi olarak tüm adaylara aynı mesafede durarak verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.

İl Başkanlığı temayülüne birlikte girdiğimiz tüm aday olan arkadaşlarıma ve dün Cumhurbaşkanımızla görüşmeye birlikte gittiğimiz Mehmet Turhan, Mehmet Ali Kaya ve Muhammed Karadayı’ ya AK Partimize yakışır bir sürecin içinde yer aldıkları için teşekkür ediyorum. Yine birlikte çalışacağız inşallah.

Ve son olarak adaylık dönemimde ve dün görev tevdi edildikten sonra her daim destekleriyle yanımda olan canım ailem başta olmak üzere gerek arayarak gerekse mesaj atarak desteklerini ve tebriklerini ileten herkese teşekkür ediyorum.

AK Parti ailesi büyük bir ailedir. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel işlere hep birlikte imza atacağız inşallah.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ise,  AK Parti Bilecik İl Başkanı olarak görevlendirilen Serkan Yıldırım’a, AK Parti teşkilatı ve üyelerine ve Bilecik’e hayırlı olmasını temenni ederek, önceki görev yapan il başkanlarına, tüm teşkilat mensuplarına ve il başkanı adaylarına teşekkür etti.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım yarın saat 10.30’ da Ak Parti Bilecik İl Başkanlığı binasında önceki İl Başkanı Fikret Karabıyık’tan devir teslim töreni ile görevi devralacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.