DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

AK Partililer Bilecik Mitinginde Bir Araya Geldi

AK Partililer Bilecik Mitinginde Bir Araya Geldi

Bilecik’te bugün gerçekleştirilen “Büyük Şahlanış Yürüyüşü” ardından Cumhuriyet Meydanında toplanan Ak Partililer seçimlere bir gün kala miting yaptı. Mitinge Ak Partili Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Ak Partili Belediye Başkanları Münür Şahin, Fatih Bakıcı,Selim Tuna, Muzaffer Yalçın, Mustafa Yaman, Mehmet Duymuş, Ak Parti Bilecik Milletvekili Adayları Selim Yağcı, Halil Eldemir ve çok sayıda partili katıldı.

Yürüyüşün ardından gerçekleştirilen mitingde konuşan AK PArti Bilecik Milletvekili 2.sıra Adayı Halil Eldemir;

“Bugünkü coşkunuza, heyecanınıza, güzelliğinize saygıyla eğiliyorum. Az önce kardeşimiz Bilecik bugün tarih yazdı dedi. Ümit ediyorum ki 24 Haziran akşamı tarihi yazacağız. Bugünkü tarhik kitabının önsözünü yazdık. İnşallah hep birlikte muvaffak olacağız ve Bilecik’i 2 milletvekili ile Ankara’da temsil edeceğiz. 2001 yılında kurulduğumuz günden aradan 1 yıl geçtikten sonra milletimiz bize hizmet etme yetkisi verdi. AK Partiyi 2002 yılında iktidara taşıdı. 2007’de  desteğini arttırarak desteğine devam dedi. 2011’de hedeflerinizi büyük koyun dedi. 2015’e geldiğimizde daha da desteğini artırdı. İşte Bilecik’te, Türkiye’de kurulduğumuz günden bugüne kadar bize desteğinizi arttırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bizlerde sizlerden aldığımız güçle, enerjiyle, bıkmadan, yılmadan, yorulmadan sizlere layık hizmetler üretmeye çalıştık. 2002’den bugüne artık Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak dedik. Türkiye’nin sağlık sistemi eskisi gibi olmayacak dedik. Türkiye’nin yolları eskisi gibi olmayacak dedik, ekonomisi eskisi gibi olmayacak dedik, dış politikası eskisi gibi olmayacak dedik ve neticesinde bizlerin gayreti sizlerin desteği ve hayır dualarıyla Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi olmadı şükürler olsun. Bu milletin öz evlatlarını yabancı gibi gören bu memleketin insanına hakettiği hizmeti veremeyenler gitti yerine yepyeni milletin içinden çıkan, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan ve adamları geldi.” dedi.

Hemen ardından konuşan AK Parti Bilecik 1.sıra Milletvekili Adayı Selim Yağcı ise şunları kaydetti;

”Benim şehrim Bilecik, gerçekten Bilecik vefasıyla, sevdasıyla, heyecanıyla, geçmişiyle bugünüyle ve geleceğiyle dirilişten, şahlanışın hikayesini yazıyor bugün. Bilecik’e hizmet etme gururunu ve şansını yaşadım, gerçekten bu şehri her noktasıyla seviyorum, gezdiğim her noktada güzellikler biliyorum ve güzelleştirmek için çaba harcıyoruz. Sizlerle el ele, gönül gönüle hayal denilen bir çok şeyi gerçekleştirdik. Ülkemizin her noktasında da Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde dantel gibi ülkemizin o güzide topraklarını, atalarımızdan bize miras olan ve her milimetresinde şehitlerimizin kanlarıyla sulanan o güzide toprakları imar, ihya etme onları gelecek nesillere taşıma noktasında var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarda bizlerin en büyük gücü destekçisi sizlersiniz. Sizlerin varlığı Ak Partiyi güçlü kılıyor. Bizler bu gücü Amerika’dan, İsrail’den, FETÖ’den almıyoruz milletten alıyoruz, milletten.” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.