DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

AK PARTİ’DEN SEÇİMİN ARDINDAN İLK BASIN TOPLANTISI

AK PARTİ’DEN SEÇİMİN ARDINDAN İLK BASIN TOPLANTISI

24 Haziran seçimlerinde AK Parti Milletvekili olarak seçilen Selim Yağcı, 26. Dönem Milletvekili ve AK Parti 2. Sıra Milletvekili adayı Halil Eldemir, Belediye Başkanı Nihat Can, İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit ve Gençlik Kolları Başkanı Onur Şeker basın mensuplarıyla bir araya gelerek 24 Haziran seçimlerini değerlendirdiler.

KARABIYIK:”POLEMİKTEN UZAK BİR SEÇİM SÜRECİ YÜRÜTTÜK”

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Fikret Karabıyık, teşkilat olarak seçim sürecinde yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, “bu süreçte destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti teşkilatı olarak Bilecik’te güzel bir seçim süreci yürüttüklerini ve bu sayede Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy aldıklarını ifade eden Karabıyık, “Seçim sandıkları açılmaya başlamasının ardından önümüzdeki yerel seçimler için çalışmalarına başladık. AK Parti’de uzun istirahat araları olmuyor. Hedeflerimizin büyük bir bölümünü gerçekleştirdik. Önümüzdeki hedef ise yerel seçimlerde Bilecik’teki 11 Belediyenin hepsini AK Parti bayraklarıyla süslemek. Diğer yandan polemikten uzak bir seçim süreci yürtüüğümüz için de mutluyuz. Bunun için de diğer siyasi partilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

DİĞER SİYASİ PARTİLERE “BAYRAK ASMAYIN” ÇAĞRISI

Diğer siyasi partilere de önümüzdeki yerel seçimler için çağrıda bulunan Karabıyık, “Diğer siyasi partideki arkadaşlarıma da önümüzdeki yerel seçimlerde kamusal alanlarda ve köylerde bayrak asmamaları konusunda çağrıda bulunmak istiyorum. Köylerde seçim gerginlikleri bu anlamda biraz daha yoğun olabiliyor. Çok bayrak asmak demek çok oy almak anlamına gelmiyor. Bu nedenle de diğer siyasi partilerden de bayraklarını bu alanlara asmamalarını rica ediyorum. Selim Bey’i ve Yaşar Bey’i de tekrar vekilliklerinden dolayı tekrar tebrik ediyorum. ” ifadelerine yer verdi.

ELDEMİR: “DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Karabıyık’ın ardından konuşan Eldemir, Bilecik’te sandığa yüksek derecede bir katılım olduğunu hatırlatarak “sandığa giderek demokrasiye sahip çıkan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. “dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan için Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranı çıktığı için gurur duyduğunu söyleyen Eldemir, sandıktan çıkan diğer Milletvekili Yaşar Tüzün’ü de tebrik etti.

Eldemir, “Milletvekilliği yaptığım dönem boyunca ülke karışık günlerden geçti. Bu günlerde ilimizin yatırımlarıyla da ilgilenmeyi ihmal etmedik. İlimizin hastane ve Yenişehir yolu gibi kangren olmuş sorunları için yapılan yatırımlar hızla devam ediyor. Bu süreçte bize destek veren tüm vatandaşlarımıza, teşkilatımıza ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi.

BİLECİK MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI: “BUNDAN SONRA BİLECİK SİYASETİ YAPACAĞIZ”

Son olarak konuşan 27. Dönem Milletvekili Selim Yağcı, güzel bir seçim dönemi gerçekleştiğini belirterek “İttifakımızın tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Hedefe giden yolda tek vücut olduk. Yaşar Bey’e de yeni görevinde başarılar diliyorum. Bundan sonra Bilecik için Bilecik siyaseti yapacağımıza inanıyorum. Özveri ve gayretle çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.