DOLAR
32,3773
EURO
35,0541
ALTIN
2.326,75
BIST
9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

AK Parti’de Online Temayül Heyecanı

AK Parti’de Online Temayül Heyecanı

31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerde AK Parti’nin Bilecik’ten belediye başkanı adayı olacak isimlerinin belirlenmesi için yapılan temayül yoklaması başladı.

AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen temayül yoklamasına AK Parti Genel Merkezi tarafından temayül komisyonda görevlendirilen Ankara Milletvekili Barış Aydın, Bursa Milletvekili Osman Mesten ve Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Şebnem Koçakelçi katıldı. AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit ve Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman hazır bulundu.

Saat 10.00’da başlayan ve 16.00’da sona erecek temayül yoklamasında ilk kez uygulanan elektronik ortamda oy verme işleminin sonuçları sadece AK Parti Genel Merkezi tarafından görülebilecek. Böylelikle taraf tutma dedikoduları ve kağıt israfının önüne geçilmiş olacak.

Komisyon Başkanı Ankara Milletvekili Barış Aydın, ilk defa gerçekleştirilen online temayül yoklamasının hem genel merkez, hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından anında görülebileceğini belirterek, ”Bu sistem sayesinden teşkilatlarda en ufak bir sıkıntı olmayacak. Aday adayları konusunda taraf tutma gibi dedikoduların önüne geçmiş olacağız. Ciddi bir anlamda da tasarruf sağlayacağız.” dedi.

 

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılacak yoklamanın çok ciddi bir hız ve  kolaylık sağlayacağının altını çizen Aydın, AK Parti Genel Merkezi tarafından uygun görülen tarihte yoklama sonuçlarının açıklanabileceğini belirterek, online oylama sistemini tanıttı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.