DOLAR
32,4730
EURO
34,9255
ALTIN
2.435,25
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

AK Parti Milletvekili Yağcı, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Milletvekili Yağcı, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi. AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı düzenlenen kahvaltıda Bilecik’te basın mensuplarıyla bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk gazetesi Hakimiyet-i Milliye’nin çıkarıldığı günün 10 Ocak olduğunu anımsatan Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, ”Bu vesile ile sizlerle birlikte olmak istedik. Katılımlarınız ile programımıza anlam kazandırdınız” dedi.

AK Parti olarak ülkenin her noktasında 18 yıldır iktidarda olduklarını ifade eden Milletvekili Selim Yağcı, yerel yönetimler olarak ta 2004 yılından itibaren artık 16. yılın içine girdiklerini ve hemşehrilerinin teveccüh gösterdikleri noktalarda yerel yönetim hizmetini en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı konuşmasına şöyle devam etti:

AK Parti, bu milletin partisidir ve milletimizle beraber hizmetine devam etmektedir. Ülkemize yönelik bir çok ekonomik saldırının bertaraf ederek, AK Parti hedeflerinden şaşmadan yoluna devam etmektedir. Gelinen noktada Türkiye artık hayallerini gerçekleştirebilmektedir ve yerli otomobil üretimine başlamıştır. Türkiye’de ve dünyada ekonomik sıkıntılar meydana geldi. Bu sıkıntıların yanı sıra ülkemize yönelik birçok taarruz ve saldırılar oldu. Ancak bunu en hafif atlatan ülke Türkiye. Bu memlekette bir anayasa kitapçığının atılmasıyla yüzde 300 devalüasyon yaşanmışken, darbe girişiminden tutun kur baskısına kadar devletimize bir çok oyun oynandı. Savaş denilecek derecede bir çok operasyonlarla mücadele ediyoruz ama yolculuğumuzdan geri kalmadık. Kendi otomobilimizi yapıyoruz, enerji anlaşmalarının altına imza atıyoruz. Bu noktada bizlere saldıranlar bugün yüzde 20 enflasyon bile oluşturamıyorlar, enflasyonu % 10’ların altına indirdiğimizi görüyoruz. AK Parti, bu milletin partisidir ve milletimizle beraber hizmetine devam etmektedir.

Şehrimizin hassas konularını baştan sona takip ediyoruz. Bazen talihsizlikler oluyor ama bunları tecrübemizle, birlik ve beraberliğimizle çözmeye çalışıyoruz. Bilecik’in en önemli gündem maddesi haline gelen Yenişehir yoluyla ilgili olarak Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Bakanımızın desteği ile ihalesini şehrimiz adına gerçekleştirdik. Herhangi bir sıkıntı yok ama müteahhit firma biraz daha havaların iyileşmesini bekliyor. Baharla birlikte hızlı bir çalışmayla en kısa sürede bitirilecek. Hastanenin yılbaşı öncesi bitirilmesi hedefleniyordu ancak müteahhit uzatma istemiş. Nisan ayı içerisinde inşallah hastanenin açılmasını hedefliyoruz. Bozüyük’te hastane çalışmalarımız planlandığı şekilde ilerliyor, lojistik merkezini takip ediyoruz. Osmaneli’ne gelecek hızlı trene ilişkin olarak Yenişehir-Osmaneli hattının ihalesi için gayret gösteriyoruz. İnşallah bu ihaleyi yapacağız. Yani Ankara, İstanbul ve Bursa’yı Bilecik’te hızlı tren ile buluşturup ilimizi odak nokta haline getireceğiz.

Kahvaltıya, İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, Önceki Dönem Belediye Başkanı Nihat Can, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Kayadelen ile Bilecik’te görev yapan basın mensupları katıldı.

Milletvekili Selim Yağcı, konuşmasının ardından basın mensupları ile birlikte pasta kesti. Program hediye takdim ile ardından sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.