DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI SELİM YAĞCI’NIN SEÇİM ÇALIŞMALARI

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI SELİM YAĞCI’NIN SEÇİM ÇALIŞMALARI

AK Parti Bilecik Milletvekili adayı Selim Yağcı, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizdeki hemşehrilerimizle bir araya olmaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Söğüt ilçemiz ile Beyce ve İlyacça köylerini ziyaret eden Milletvekili Adayı Selim Yağcı, vatandaşlarla bir araya olmaya devam etti.

Çalışmalar hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Adayı Selim Yağcı; ‘’Çalışmalarımız kapsamında Merkeze bağlı Beyce ve İlyasça Köylerimize ziyarette bulunduk. Köylü kardeşlerimizle selamlaştık, hasbihal ettik. İslam coğrafyasının umudu olan Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan ve kendimiz için desteklerini talep ettik. İlgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ediyorum. Bugün ayrıca Dirilişin Otağı Söğüt İlçemizde ziyaretlerimize Atamız, Dedemiz, Büyük Komutan Ertuğrulgazi Türbesi ziyaretiyle başladık. Esnaf ve arefe pazarını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunduk. Değerli hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ettik. Rabbim nice ramazanlara ve bayramlara ulaşmayı nasip etsin.

#VakitBilecikVakti
Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele…’’ ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.