DOLAR
32,5967
EURO
34,8303
ALTIN
2.503,68
BIST
9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARACAN’DAN BAŞKAN YAĞCI’YA ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ,Eskişehir Milletvekili ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, ilimize gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti.

İlimiz temasları kapsamında önce Vali Tahir Büyükakın’ı ziyaret eden Karacan, daha sonra Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Genel Başkan Yardımcısı Karacan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuğuna bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Partimiz Genel Başkan Yardımcısı ,Eskişehir Milletvekili ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, ilimiz temasları kapsamında bizleri ziyaret etti. Bizlere çalışmalarımızda şevk ve katkı vesilesi olan ziyaretleri dolayısıyla Genel Başkan Yardımcımız Harun Karacan’a teşekkür ediyorum. Ziyaretlerinde ilimize ilişkin yapılacak olan ve yapılması gereken konularda fikir alışverişleri yaptık” ifadelerini kullandı.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARACAN:

”BİLECİK’İMİZLE İLGİLİ KONULAR HAKKINDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAĞIZ”

Genel Başkan Yardımcısı Karacan ise Bilecik ve Eskişehir birbirine yakın şehirler. Eskişehir’de, Bilecikli kardeşlerimizin nüfusu da oldukça fazla. Bugün Bilecik’te sivil toplum örgütleri ile Bilecik’in sorunları ve yapmamız gereken konuları Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza iletmek üzere konuları ele alacağız. Sabah Sayın Valimizi ziyaret ettik, şimdi de Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Bugün İl Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte hemhal olup, sohbet etmek istedik. Hem de Bilecik’in genel konularını görüşeceğiz. Aynı zamanda Bakanımız Nabi Avcı’nın da selamlarını sizlere getirdik. Bugün İnşallah Bilecik ile ilgili konuları görüşüp, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza ileteceğiz ve şehir için güzel çalışmalar ortaya koymaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretin sonunda Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’a, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabak ile Bilecik seramiğinden yapılan kahve fincanı takımı hediye ederken, Genel Başkan Yardımcısı Karacan ise Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya Türkiye Büyük Millet Meclisinin bulunduğu bir tabloyu hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.