DOLAR
32,5108
EURO
34,9455
ALTIN
2.433,58
BIST
9.795,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir mazbatasını aldı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir mazbatasını aldı.

AK Parti Bilecik seçim koordinasyon merkezi önünde toplanan partililer ile AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir,eşi Funda Eldemir,kızı Emine ve oğlu Mehmet, İl Başkanı Kadir Bayrak, Belediye Başkanı Selim Yağcı ile mazbatasını almak üzere Bilecik Adliyesine yürüyüş gerçekleştirdi.

Bilecik Adliyesinde mazbatasını Ağır Ceza Reisi ve İl Seçim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe’den telim alan Eldemir, seçim kuruluna  özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, ”Bugün hayatımın ilk mazbatasını almış oluyorum. O’da milletvekilliği mazbatası oluyor. Ben Bilecik’li hemşehrilerimin teveccühüne çok teşekkür ediyorum. Bugün 7 Haziran itibarı ile huzur içerisinde geçen bir seçim sürecini il olarak tamamlamış olduk. Bilecik’li hemşehrilerimiz bizi milletvekili olarak görmek istediklerini sandıkta beyan ettiler. Bizde bu beyanın neticesinde bugün mazbatamızı almış oluyoruz. Bugünden itibaren, bugüne kadar AK Partinin milletvekili adayı olarak 7 Haziran’a kadar seçim meydanlarında dolaşmıştık. Bütün köylerimizi mahallelerimizi ilçelerimizide dolaşmıştım. Bugün itibarı ile artık bize oy versin, vermesin tüm Bilecik’in milletvekili olarak bundan sonra Bilecik’e ve ülkeme hizmet etmeye hazır olduğumu belirterek bu mazbatayı alıyorum. Bütün hemşehrilerimizden bir dileğim, bir isteğim var. Sizlerden dua istirham ediyorum.Cenab-ı Allah önce kendisine karşı beni, sonrada sizlere ve  hemşehrilerime karşı mahçup etmesin diye sizlerden özellikle dua istirham ediyor.Hepinize saygılar sunuyorum.”dedi.

Eldemir, diğer çocukları, kızı Büşra ve oğlu Mustafa’nın finaller dolayısıyla törene katılamadıklarını belirtti.

Mazbata töreninin ardından,Eldemir kendisini tebrik eden partililer ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Seçimlerden sonra sessizliğinizi sosyal medya üzerinden bozdunuz. Neden sosyal medya üzerinden oldu bu? Şeklinde yönetilen bir soru üzerine; ”Sosyal medya üzerinden değil sadece, seçim sonrasında  hemen teşekkür ziyaretlerine başladım.Teşkilatlarımızla toplantılar yaptık.Seçimi değerlendirdik. Hem bir teşekkür edelim istedik.Bu bir suskunluk değil aksine vakarlı bir duruş diye söyleyebiliriz.” cevabını verdi.

DSC_0186 DSC_0173 DSC_0164 DSC_0067 DSC_0029 DSC_0025 DSC_0006 DSC_0016

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.