DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ ADAYI SELİM YAĞCI;”BÖLGEMİZ VE ÜLKEMİZ 2023’E ÇOK GÜÇLÜ OLARAK GİRECEK”

AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ ADAYI SELİM YAĞCI:

‘’CUMHURBAŞKANIMIZIN 5 BÖLGEMİZE VERDİĞİ MÜJDE İLE BİLECİK’İMİZ, BÖLGEMİZ VE ÜLKEMİZ 2023’E ÇOK GÜÇLÜ OLARAK GİRECEK

AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı, ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin 5 bölgesine kurulacak olan ‘Mega Endüstri Bölgeleri” projesi için yaptığı açıklamada; ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 bölgemize verdiği müjde ile Bilecik’imiz, bölgemiz ve ülkemiz 2023’e çok güçlü olarak girecek’’ dedi.

AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bölgemiz ve ülkelerimiz için müjde üstüne müjdeler verdiğini hatırlatan Milletvekili Adayı Selim Yağcı, açıklamasında Bilecik ve bölgemizin de yararlanacağı Mega proje ile Türkiye’nin yeni dünya ekonomisinde daha çok söz sahibi olacağını hatırlattı.

Açıklamasında ‘’İlimiz, bölgemiz ve ülkemize böyle önemli ve dünya çapında bir projeyi gerçekleştirdikleri için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şehrimiz adına teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullanan Milletvekili Adayı Selim Yağcı, şunları söyledi:

‘’  Doğu Karadeniz, Batı Karadeniz, Doğu Akdeniz, Kuzey Ege, Güney Marmara Bölgelerinde limanlara entegre beş adet büyük ölçekli endüstri bölgesi kuracak. 5 bölgemizde gerçekleştirilecek olan Mega Projeler ile Marmara Bölgemizde; ‘’Karasu Münferit Yatırım Yeri” kapsamında bir çalışma gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ve himayeleri ile  ülkemizin 5 bölgesinde mega endüstri bölgeleri kuruluyor. 100 bin kişiye istihdam sağlayarak Türkiye’ye sanayi ve teknolojide sınıf atlatacak proje ile bu kez ‘’Vakit üretim vakti. Vakit Türkiye vakti.” Diyoruz. Sanayide Milli Atılım” olarak değerlendirilen proje ile ‘’Mega endüstri bölgeleri ile Türkiye’ye sıçrama yaptıracak bir sanayi ve teknoloji altyapısı oluşturulacak.  Buna göre; “Trabzon Yatırım Adası”, “Karasu Münferit Yatırım Yeri”, “Filyoz Endüstri Bölgesi”, “Ceyhan Enerji İhtisas”  ve Ege Bölgesi’nde de mega endüstri merkezi kurulacak. İlk aşamada faaliyete geçirilecek mega endüstri bölgeleri ile 45 milyar lira yatırım, 35 bin kişiye iş imkanı sağlanacak. Yeni kurulacak mega endüstri bölgeleri ile  daha sonraki aşamalarda140 milyar lira yatırım, 100 bin kişiye iş imkanı sağlanacak. Bilecik’imizin de içinde olduğu Güney Marmara Bölgesi Karasu Münferit Yatırım Yeri kapsamında ülkemizin en büyük sanayi ve otomotiv araçları merkezi olacak. Bu anlamda Dirilişin Şehri Bilecik’imizin de birçok yönden katkı sağlayacak bu proje dolayısıyla şehrimiz ve şehir insanımız adına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve hükümetimiz yetkililerine teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.