DOLAR
32,5706
EURO
34,8788
ALTIN
2.427,65
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

AK Parti Bilecik İl Başkanlığından Bilecik Belediyesi Ziyareti

AK Parti Bilecik il Başkanlığından Bilecik Belediyesine Ziyaret. AK Parti Bilecik İl Başkanlığı neredeyse tam kadro Bilecik Belediyesi ziyaretinde bulundu.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık öncülüğünde bir araya gelen ve aralarında Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, önceki dönem Belediye Başkanı Nihat Can, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerinin bulunduğu grup ile birlikte Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret öncesinde Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün de misafirperverlik örneği göstererek, AK Parti grubunu karşılamak üzere Bilecik Belediyesine geldi.

Başkanlık makamında karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarete ilişkin olarak AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, ”Demokrasimizin en güzel örneğini yaşadığımız 31 Mart seçimlerinde halkımızın teveccühü ile seçilen Bilecik Belediye Başkanı Sayın Semih Şahin’e çalışmalarında başarılar diledik. Birlikte yaşadığımız bu topraklarda ilimiz için hayırlı olacak her çalışmada iktidar partisinin bireyleri olarak bize düşen bir konu olursa destek olacağımızı ilettik. Belediye Başkanı Sayın Semih Şahin’e ve Bilecik Milletvekili Sayın Yaşar Tüzün’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadesinde bulundu.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.

Bilecikli vatandaşlar gerçekleşen ziyarete ilişkin olarak,  sosyal medya hesaplarından, ” İşte özlenen tablo. Her şey Bilecik için. Her iki gruba da helal olsun. Farklı görüşteki siyasilerin Bilecik için bir araya gelmesi mükemmel bir davranış.” gibi olumlu yorumlarda bulundular.

Hediye takdimi ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından AK Parti grubu belediyeden ayrıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.