DOLAR
32,5771
EURO
34,7943
ALTIN
2.511,15
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı’nda temayül heyecanı

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı Bilecik Belediye Başkanını belirlemek için  temayül yoklamasına gidiyor.

Bilecik belediye Başkanı Selim Yağcı’nın istifasının ardından yerel seçimlere kadar görev yapacak olan belediye başkanını belirlemek amacıyla AK Partililer sandık başına gitti.

AK Parti Bilecik İl Başkanlığında saat 10.00 da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Salih Koca 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için, Bilecik Belediye Başkanım Selim Yağcı’nın istifasının söz konusu olduğunu hatırlatarak, ”Bu istifa ve yasa gereği 10 gün içerisinde belediye meclis üyelerinden bir arkadaşımızı belediye başkanı olarak seçme zorunluluğu mevcut. Bu anlamada bizde bugün burada AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak, temayül yoklaması yapmaya teşkilatlarımızın, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın, ana kademe yönetimlerimizin, belediye meclis üyelerimizin görüş ve düşüncelerini almak üzere buraya geldik. Sandıklarımızı kurduk. Arkadaşlarımız bugün oylarını kullanarak, belediye başkanlığı konusundaki görüşlerini belirtmiş olacaklar. Bizde bu görüşleri inşallah yerel yönetimler başkanlığımız, birimi ve başkanımız olarak, Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Onun takdirleriyle de belirlenecek olan arkadaşımızı, adayımız olarak açıklayacak. Haftaya Cuma günü yapılacak olan seçimlerde, inşallah belediye başkanımızı seçmiş, belirlemiş olacağız. Hem 24 Haziran seçimlerinin hem de şuanda Bilecik’te yapacak olduğumuz belediye başkanlığı belirleme ve temayül sürecinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Temayül yoklamasına AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.